Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj da bi ko kupio kanader slucajno , fuj niko nikakve odgovornosti nema
stede da kupe rami novi helikopter
Gdje ćeš kupiti "kanadere" koji se godinama ne proizvode? Hrvatska i još nekoliko EU zemalja su potpisale početkom ove godine ugovor kojim se potiče proizvođača da izgradi pogon za proizvodnju novih modela. HR će svoja dva dobiti najranije 2029 za 110 milijuna eura.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne brinite. Zukan kaže da imamo dovoljno kapaciteta, čak da pogasi i u Srbiji sve ako nešto plane.
Koga briga za Srbiju. Pozar ce biti ugasen.
Zukana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba li čoviću auta nekoliko miliona.Za ovakve situacije neka se narod snalazi.u kantama.
jel' ovo u hrvatskoj?
sad ko god mrzi bosnu moze baciti cik cigare i sve gori tako je ljeto vruce
Pali pali ludi narode hladno nam je usred ljeta
Sve namjerno zapaljeno 100%
vatrogascima kapa do poda, kanaderi takodje pomognu dosta, ali nista bez kiše.
Koji avioni. Nikad mi ništa nećemo imati. Prošao voz. Spasavaj se ko moze
dobar adezee
Meiner Meinung nach ist die Zerstrung des Staatseigentums unddessenPrivatisierungdie Ursache fr all diese Probleme.Du bist fr sie nur wie Dreck und sie schlieen dich weg und dann wird mir gesagt ich handle nicht politisch korrekt.
pa vidi se iz aviona da je pozar podmetnu..jasna linija
Izgleda da su oba helikoptera Hećina na terenu
Jel' poprsk'o Helez ? Podiže li eskadrilu ?
Sve što halal nije gori
Kad se ovakve stvari dese vidi se raspon nesposobnosti i bessmisao postojanja ovakvog drzavnog aparata, koji je sam sebi svrha a nikako ne postoji zbog naroda. Boli politicare briga za pozare, sad im je godisnji ionako...
hajd jednom, ali svake godine isti problem i niko nema odgovornost!?! Pa majku mi ima li iko nadlezan za ovo??? Protupozarni putevi, linije, staze, vatro-alarmi, KANADERI, itd??? Samo se ibrete, svake godine.