Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Srbijo. A našima političarima poručujem da naruče nove Tuarege, Passate i Tiguane.
Nemin Nikšić Njiva, 3500 glasova, drugi prema Europolu a ne Avdi Avdiću povezan s jednim od najvećih narkokartela ,"Tito i Dino" kako ga je Europol nazvao. Ma treba li još ?
Šta se zahvaljuješ njima, a našim momcima koji su sa 3 helikoptera gasili požare, nista, zasto podjceunete našu jedinicu prije svega vi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajde jedina pozitivna stvar iz ovog požara je demaskiranje šupljaka heleza, i hijerarhijski prioritet gdje je vijecu ministara bitnije da ramo ima helikopter nego da imamo svoj za gasenje požara!
Bravo momci!
Ministre salji helikoptere botovima do noktiju dogorilo
A mogli pozvati i hrvatski kanader koji bi u par preleta uradio ono sto helikopteri rade dva dana.
Sinoc stavljen pod kontrolu.
Ovi sto pisu da je navodno ponizenje drzave sto je helikopter iz Srbije ucestvovao u gasenju pozara. Sve je davnih dana ponizeno i unisteno, na slamku su nam ovi tkz politicari popili krv roditeljima, sestrama, braci, djeci. Pola drzave napustilo ili je ubijeno. Sad nam se smiju u facu i pisaju po nama.
Nista bez helikoptera bosanske vojske
E moj lorde nije ti ovo nikakva djecija igra ni vrijeme za igru ciji je veci. Svi zajedno smo jadni i bijedni unisticemo na kraju ovu ljepotu
Nije tema helikopter se spominje pa mi na um pade ministar Ramo jel ono svega vam Ramo farba bradu nesto mi nema logike da s obzirom na godine bude 'nako crna.
Bravo za suradnju,ovi sto su bili gadljivi na helikoptere iz Srbije trebaju dati ostavke i odgovarati za višemilionsku štetu.
Ja ljudi ne znam šta je sa vama, koliko ste ostrašćeni da za čak i ovakve stvari pričate da je invazija Srbije i sl. Pa srpski vatrogasci su pre godinu, dve čudo napravili u Grčkoj, išli na poziv Grčka da gase požare. Srbija je kupila KAM helikoptere koji su najbolji za ove stvari. Da, kanader je odličan, ali kanader ne možete napuniti na reci ili nekom manjem jezeru ako se dubina ne zna. Sve ima svoje zašto.
Bilećko jezero je nadomak požarišta i kanader u jednom preletu uradi ono sto helikopter ne moze za cijeli dan, samo treba imati petlju pa pozvati hrvate u pomoć.
"Da nisu došli helikopteri iz Srbije, naši helikopteri HS RS-a i OS BiH ne bi mogli požar staviti pod kontrolu i on bi zasigurno eskalirao", dodao je Kusturić. Hahahahaahaha. Kakvo samoponižavanje. Dva helikoptera koji su popodne sletjeli su korišteni za slikanje uz pokazivanje tri prsta. Nisu imali sveukupno 3 naleta. U potrebi slizavanja vrijeđate i posade entitetskog servisa. Cccc
Entitetski servis radi neprekidno skoro 4 dana, posade OS BiH dva dana, i ovaj hladno izvali ovo što je izvalio. A požari odavno pod komtrolom. Nevjerovatmo. Sramotno. Al naviklo se već.
Posade OS BiH, samo od jutros imale 55 naleta na požarište. Sramotno je to šro pričate
Kristijan 1990, bravo za komentar, nek kupuju naši ..izgleda Tuareg može da gasi ali klimom naše političare kao Gosp. Nikšića, otopi se čovjek na ovoj temparaturi...Hvala Srbiji, hvala našim vatrogascima iz Sarajevskog kantona i svim ostalima koji ulažu napore da se plamen stavi pod kontrolu.
A jes me sramota:))))>)
novinaru valjda je na prvom mjestu BiH pa onda entitetske helikopteri servis zatim komšije
Kako Drbija lahko izvjezba ulazak helikoptera u Bosnu...