Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pro et contra Lijepo je sanjati. Moram priznati, nema ništa ljepše. Ja sanjam da sledeće godine postanem multi-milioner. Samo ima jedan mali problem, snovi se rijetko ostvare. Iskreno se nadam da nisi neki napaljeni klinac, da bi to mogao na pravi način ukapirati.
Sačuvana u ratu od tih nekih Muslimana kojima ste sve i jednu bogomolju srušili!!!
Bosanska pravoslavna crkva!
Turni je sebi u dupe.
Ponosni na cinjenicu da smo cuvali i sacuvali crkve u Zenici, Sarajevu i svim gradovima pod kontrolom Armije BIH
Crkva bez vjernika nema nikakvu vrijednost. Upravo je to slučaj sa crkvom u Zenici i većinom pravoslavnih crkava u Federaciji. Ostalo je jednostavno premalo pravoslavnih vjernika. Za dvadesetak godina vjerovatno neće ni postojati.
nece vas biti ni na okupiranoj teritoriji a sto vas nema u federaciji to znas kome da zahvalis jel tako?
Jel to ona crkva sto su Srbi govorili da je srusena u ratu. Nije falila cigla s nje.
A koju su to crkvu srušili Bošnjaci? A 614 džamija srušeno od strane naših pravoslavnih i katoličkih komšija/susjeda. I onda imaju obraza pričati o razmjerama zločina tokom rata
Lijepo izgleda.Vizantijski stil.Klasika.
Dodirnu tačku sa vizantijskim stilom nema. Ovo je klasičan barok.
U pravu si.Moja greška.
Srbi srusili sve islamsko i katolicko na sto su naisli, a s druge strane mi cuvali. Genocidni barbari i civilizacija.
SDA tallibani poturcheni u 18% kao papagaji ponavljaju nebuloze. Tokom građanskog rata u takozvanoj BIH je do temelja uništeno 69 pravoslavnih crkava i manastira, a 125 je imalo manja ili veća oštećenja. Ubijeno je 25 sveštenika i 34 monaha. Uglavnom je sve ovo delo tallibanskih SDA terorista, ekstremista i fundamentalista.
Oskrnavljeni su i hramovi u Kravicama i Vozući - zato smo vam se naiebali poturchene mame prljave u Srebrenici da nikad ne zaboravite.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesu srbi primjetili kako ni jedna njihova crkva nije minirana i srusrena?
Kao sto ste naprimjer cuvali manastir iz srednjeg vijeka u Vozuci, mame ti se n****b
I vi sami priznajete da su crkvu ustase srusili, kakve to veze ima sa nama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)