Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đani beton Idemo SDA
Irmu i Bosku dovesite .da narod vidi IZDAJU prodaju.
Đani je king
Ko od Bosnjaka i patriota ove drzave izmedju HDZ i SDA ostane suzdrzan nek slobodno predje u HDZ jer svojom neutralnoscu je pomogo iskljucivo njima
Ovo da vas vodi u bolje sutra. TUGA.
Đani sve mi tvoje nedostaje
nebitni likovi iz nebitnih stranaka
pametan Djani al dalje od politike
Kako su pripremili green botove....
bot is ok hahahaha
A zašto ovo nazivate duel? Kao oni su suprostavljene strane? Kao jedan od njih dvojice može pametnim odgovorom "oteti" drugom nekog glasača? Ovo prije treba nazvati vječnom koalicijom. Zar to još nekom treba posebno objašnjavati.
pa da si pametan, a sto nisi, valjda bi procitao da se radi o HRS Koalicija za Mostar. Zanima me, u kojem univerzumu si procitao HDZ I SDA????
Kada roditelji ne zele da im se dijete zove kao sva ostala djeca na kraju se zoves Djani. Dobro je prosao danasnji roditelji su jos gori samo sto misle da su pametni.
2024 TITO!
Gdje je novinarcic?
Ovaj duel dobija Kamila.
Mostar Palestina. Hvala Izetbegovicima I trojci
100 KM na X
Ukoliko nijedan od preostala dva kandidata ne dobije dvotrećinsku većinu glasova u drugom krugu, vrši se treći krug izbora. U trećem krugu, prosta većina glasova izabranih gradskih vijećnika je potrebna za izbor gradonačelnika od dva preostala kandidata. Ukoliko preostala dva kandidata dobiju isti broj glasova u trećem krugu, mlađi od ta dva kandidata biti će izabran za gradonačelnika.