Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakcinisali ih zato sto im se moze... Na zalost tako to ide kod nas, ko moze, ima sve, ko ne moze, nema nista!
da, ali mogli su i u hrvatskoj - ali nisu. Knežević poznaje direktora BIA-e Batu Gašića i tako završiše u Srbiji.
Jasna je ovo poruka Bosni, zele da dokazu da je nemoguca drzava, ali nece uspjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
G A D I T E M I S E !!! NA SVA TRI JEZIKA A MI ??? I DALJE 🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑🐏🐄🐐🐑
Sreca pa su drzavu napravili : Kosace , Kotromanici,Mehmet Fatih
Sibe snobovi.
bolje da nije ništa objašnjavao. pravo hinjski - i sada se k'o nešto "vadi"
ljigavci
Zar vi radite??? Da se svi razbolite ne bi niko ni primjetio
Đubre bezobrazno. Autobus o našem trošku
Fuj
Fuj
Prvo se bunimo i sumnjamo u vakcine što je Vučić donio a sad se bunimo što nismo svi išli u Srbiju da se vakcinišemo, daj da, sr malo pobunimo protiv naših klošara koji ništa nisu uradili po tom i nikojem pitanju za građane
I onda se ljutite kad vas Milanović špota? 😂
H_bote, ovim kamenjarskim Servima, i ovima Hrvatima sto glume Bosnjake, je krivo sto su isli u Srbiju da se vakcinisu.A da su otisli u Hrvatsku da se vakcinisu, bilo bi im u redu. Pa h_bo te koje je ovo ludilo. Mislim da se razumijemo, nisu smjeli da idu u drugu drzavu.
Gospodine Knežviću, rezervirajte i platite vakcinaciju u Srbiji za mene, moju obitelj i sve one bez kojih ne bih mogao raditi ako se zaraze i sve članove njihovih obitelji i uplatite putne troškove i dnevnice za putovanje na vakcinaciju na naše tekuće račune. Po Ustavu kojega ste dužni braniti i ja vas za to plaćam, imam ista prava i obaveze kao i vi vezane i za moju vakcinaciju i vakcinaciju moje obitelji i odabira onih bez kojih ne mogu raditi.
Vakcinacija ti je besplatna. Prijavi se i dobices vakcinu. Ni jedan drzavljanin BiH nije odbijen.
Mrs u sto pm!
Normala sve!
Jah...
Čemu čuđenje, nema u ovom našem cirkusu od države niti jednog zdravog segmenta društva. To vrijedi i za one koji bi trebalo da budu moralne vertikale, ovako su samo poljske hale