Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parada nesposobnosti lazi i kiča, trebao je Vučić da dođe da pokaze Bosnji svu njegovu nesposobnost i zabludu, narode otrjezni se vise
Bakir i njegovi surjaci shvatili vodjenje zemlje i naroda ko Tursku sapunicu i spletkarenje
Šta će njemu Apple računar od nekoliko hiljada dolara? Za komunikaciju je dovoljan i jeftiniji od 1.000KM. Ostatak para je mogao potrošiti na vakcine ili na nešto korisnije od sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gledam u monitor ispred komsica, kontam neki lik na kameri iz WHO, kad ono sefik dzaferovic... Smijeh
Dajte rasola Komsicu
Imaju jedan drugog na screen saveru 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko vas hebe, vise niko vas, i ovaj jad od drzave neuzima zaozbiljno, vic drzava, glup narod, lopovi politicari, raspad neminovan.
Bitno je da ima Macbook ispred sebe, a ne zna sta je touchpad, a kamoli da ga koristi. Polupismen čovjek, kao i većina tzv političara. 😂
Bosnjaci ce na kraju molit Srbiju ili Hrvatsku da im budu pokrajina. Vidi ovog dinosaurusa… On je imo meeting a nezna uopce o cemu je razgovaro. Citav zivot sisa budzetska sredstva and zadnjh 25 zaduzen za glancanje muda izetbegovicima…
Srami se Šefik ako imaš savjesti. Poklopi se i šuti do 2022.
Oni nam peodaju vakcinu, ali ne odgovaraju za bilo kakve posljedice i nus pojave te vakcine!? A ovi 'naši' pametnjakovići nemaju pojma šta to znači.
Ja sam je juce primio.. Nikakve posljedice nit nus pojave nemam.. A jesam li cipovan ili nisam to cemo vidjet. Bitno je da nam stari prezive i da se transmisija smanji….
Mapet-šou
Trla baba lan. Jos im who reko da nisu potpisali dvije kljucne stvar. 1.da kad se vakcinises proizvidjac vakcina na nikakve odgovornosti za posljedice vakcinacije i negativne efekte. 2. Da u slucaju negativnih popratnih efekata ne mozes dobiti nikakvu nadoknadu od covaxa i proizvodjaca vakcina.
Od Vučića ne bih prihvatio ni izvinjenje, a kamoli vakcine ali to i dalje ne mijenja činjenicu da smo za sadake. Evo i Turska nam poslala neku humanitarnu pomoć. Kakva smo mi bijeda,još će nam ljudi počet slati vitre i zekjat. I dalje bagro glasajte za narod znO.. Tobejarabi
Vidi ga sa mac book-om, nije mogo acer na racun drzave, zna li na njega
Na kojem je jeziku Komsic razgovarao?
Gledaj Dzafer-"bega" sto se razbacuje novcima gradjana i macbookom od 3-4 hiljade sigurno :))) Eh narode moj eto za sta vi placate! Za njega i njegovo znanje u Informatici - laptop od 200 KM bi bio sasvim dovoljan - ali ne - mora se Macbook od par milja.. Uzivajte lojalni glasaci SDA-HDZ!
Dio 2/2 prijevoda sa jezika javnih odnosa na bosanski: "jasno preciziranim rokovima" -- Niko jos nije siguran kad ce tacno sta da se desi. Da jeste, prva informacija koju bi plasirali medijima bi bila datum.
Da prevedem sa jezika javnih odnosa na bosanski: "Zaključeno je da u što hitnijem roku treba potpisati Propratno pismo i Sporazum o odšteti i odgovornosti između Bosne i Hercegovine i proizvođača" -- Predstavnik WHO-a nam je rekao da je uplata para samo jedan dio obaveza i da je razlog kasnjenja odsustvo postipisa na dva preostala ugovora gdje su nam rekli da moramo da potpisemo. Takoder nam je rekao da prestanemo da napadamo druge po medijima zbog svoje neorganizovanosti.
Nedostojan funkcije koji obavlja. Bolje rečeno Jadov i poltron porodice izetbegovic
Sve se nema a iMac se koristi...