Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država je vlasnik državne imovine,entiteti nisu države.. i entiteti su u vlasništvu države.
Jeli Denis pito Nametnutog Njivu Nermina.Ako nije naljutice se.Eto raskola u SDPu jer Neka voli da udovolji svom drugu Dodiku.
Naravno samo se kaže državna imovina tako je svugdje u svijetu, entiteti nisu država. Pa zbog te državne imovine smo i ratovali. Pošteno je da državna imovina se da na korištenje entitetima na dugogodišnje korištenje npr 20-30 godina i vuk sit i ovce na broju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Željka znači legla na rudu što bi se reklo
Koji Željko
Visočiji
Ova kobajagi bila protiv...
Uvijek i svugdje DRŽAVA je vlasnik imovine, a entiteti su samo administrativne teritorije. Država je Bosna i Hercegovina i samo ona može biti vlasnik imovine.
Ne tako davno i ta BiH je bila samo jedna administrativna jedinica, ne zaboravi to.
Državna imovina, sama riječ govori čija je. Eto sda je to bila riješila imali malo vremena samo 30 godina
Mile ce se odcjepiti hahaha
Naravno, samo od pipe iz koje pije vodu :) dosta je tocio milione :)))))
Eto biće usvojen garant, imam informacije u limburgu 20petrnaeste...
Dodo će se sada objesiti
Ja na čas pomisli hvala bogu,napokon se oko nečeg dogovori dok nisam počeo čitati tekst i vidi da je Željko iz RS-a bio protiv i onda razočaranje , kao i uvijek kod nas.
Kod njih nije bitno sta je, njima je bitno da su protiv
Jeli Denis pito Nametnutog Njivu Nermina.Ako nije naljutice se.Eto raskola u SDPu jer Neka voli da udovolji svom drugu Dodiku.
Građanska BiH !!!! Sve drugo je retrogradno!!!
Mnogobtoga se rješava. Denis i Trojka sa HDZom prave iskorake. No koliko je zastoja bilo sa SDA teško je to u jednom mandatu da pomaci budu primjetni.
pupustegasvi
saće onaj da pjeni
Sta kaze Njiva Nermin nametnuti.Nesposobni.
Denis sdpovac je legenda
miran. u proceduri je zakon koji je sdfa mogla usvojiti prije 30 g