Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve čime je klix godinama trovao javnost preokrenulo se u svoju suprotnost .
Ne moze to tako trojko, osmorko !!! Samo SDA ima pravo da koalira sa HDZ !!! 🤣🤣🤣🤣🐑🐑🐑🐑
Predstavnici trojke u ime osmorke sa zahtjevima 24orke,stigli u Mostar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ali Niksic kao predsjedinik stranke koji je osvoji 3000 glaosova tako da nije uspio uci niti na kompenzaciju ide da pregovara u moje ime i o mojoj sudbini. Imali smo snazne neprijatelje, ali domaci izdajnici su bili jos gori.
Ne ide u tvoje ime vec onih koji su glasali za njega.Dosta je bilo u tvoje ime proteklih 8 godina.
Ovo više nije ni Trojka ni Osmorka, ovo je Gangbang
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
16 godina Komšic ce biti na vlasti na "ukradenoj" fotelji, dragi bošnjaci to ste vi htjeli,glasali ste!! Jel išta napravio za te god.??? Nije !!! Vi bi bez Hrvata,ok Hrvati vama baš i ne lete,žalite se Sejdi
Koji jadnici,sramota me u ime njih..svi bi imena trebali mijenjati u Ante,Stipe,Jozo...tu u Hrvatskoj ih čeka fino mjesto kopača kanala i čistača wc...i tako nemaju svoje ja i skinuli su gaće..Hrvati ne mogu mene koja ih zna u dušu jebati,ja se znam za sebe izboriti...ali zato sa friškim jadnicima poput ovih na slici brišu pod svakodnevno...znate kako se kaže..sam pao sam se ubio..
ne zna se koji je gluplji, ovi su u stanju i meter prodat za vlast
PONAVLJAM, Fikret Abdić je mala maca šta je sve spreman Dino Konaković uraditi kako bi došao na vlast i u poziciju velike političke moći. Nedovoljno obrazovan, a veoma drzak, bahat, pohlepan spreman je prodati državu i bošnjački narod kako bi ostvario svoje opasne, prljave, podle ciljeve i namjere. Ako SDP ne prepozna i ne distancira se od onakvog neobrazovanog pohlepnika snosit će i sami odgovornost za raspad države. Spriječiti Dritana da nam uništi BiH.
Ovo su oni koji su obećavali da neće sa nacionalnim strankama u vlast a sada im idu na noge.
Threesome... Konaković Forto Nikšić...Dragan Čović režiser kratkog eksplicitnog sadržaja
Presvuc ce ih covic ko sto boska presvuce Mostar
Na noge Čoviću, odlično jaki ste nema šta
Nece sa najacom Bosnjackom hoce sa najacom Hrvatskom nece sa nacinalistima..otisli na noge UZpo.
Bošnjo ako budeš više imao prilike, pamti pa vrati.... Došli smo u situaciju da se više nizašta nećemo pitati... Nikšić Forto i Konaković imaju manje glasova od SDA....
Programska koalicija je nešto najsmiješnije što izgovaraju. Zar mislite da smo toliko glupi?
Pa Marfi je jučer sve dogovorio sa Čovićem, a trojka ide da to potpiše. provala godine je priča o programskoj koaliciji sa hdz. Tačno, progragram HDZ-a je 3. entitet, a kako kaže a. Ahmetović (Bundestag) neki iz bošnjčkog bloka su unaprijed prihvatili Šmitove izmjene izb. zakona. Naravno da je to bila ista ova trojka kojima je "program" sve što traži tzv. MZ i HDZ.
ima li gdje uzivo prenos sastanka, pošto znamo da Konaković tako radi...
bakir ce sve dati covicu samo da udje u vlast da bi zastitio sebe i zenu, gdje su patriotske snage zasto ne sprijece sda da pregovara sa hdz.sda mora napustiti pozicije i otici u opoziciju..mozda jos najbolje da se nikad vise ne bave politikom
Brisu me moja ljube ali evo opet:Iz pouzdanog izvora:Nakon dorucka ce delegacija predvodjena Covicem posjetiti Heliodrom i poloziti vijence na spomen obiljezje za poginule i nestale robijase.Poslije toga ide koncert duet Konakovic Niksic ce otpjevati Ave Marija a capella!