Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga javlja se iz Bratislave sa slobodne teritorije samo je malo tužam.
tužan*
Karamatić ne zna nabrojati 3 igrača Zrinjskog, ali zato na šovinistički način želi sebi podići rejting u ustaškom glasačkom tijelu.
Htio čovjek da ispadne duhovit. Ispravno bi bilo da je rekao da želi gledati Zrinjski sa "očišćene teritorije". Ali neka kad smo dozvolili da ološ najveći među nama zasjedne u parlamente i vlade. A sa ove vremenske distance najbolje vidimo koga smo "očistili", svoju djecu smo počistili i raselili po svijetu. Ostala nam u duši još samo prezir, mržnja i ogorčenje, najviše prema sebi samima.
Samo po džepu!
Kara matic je Čovićev trbuhozborac.
majku mu poganu
Gori je onaj ko ga postavlja u parlament to ludilo je i u prošlom mandatu ispoljavao većina Kara-Matića je takva kao i ona slobodna ženska iz raznih TV emisija,
KAKO VAM NIJE JASNO DA SU LJUBOMORNI NA SARAJEVO ZATO STO JE NAJJAČI NAJVIŠE PARA SE VRTI TURISTA MILION DOLAZI U KS ITD ITD LJUBOMORA JE U POTANJU.
Muslimani kukavice se utrkuju ko ce vise volit hrvate,kako u vlasti ,tako i u komentarima,miluju i maze administratore da ih ne iskljuci ,i kunu se u Ćovića i njegove,i postalo jadno i bijedno Kao komentari jako mudo i Klix.ba hrvatski glasnogovornik Popiśam ti herceg bosnu i evropske vrjednosti i popiśam ti Smitdhov ukaz,i popiśam ti se u Konakovićevu bradu
jb ti familiju fašisticku karamaticu
To razumije samo silu.
Nabijem na racku i karamatica i zrinjski i navijace im 😂😂😂😂😂
Kaj je dobar ovaj Kara-M,...pravi lik iz Kuda idu d.s.., !
Čista provokacija i govor mržnje od jednog bolesnika o kojem psihijatri ili Vojkovići trebaju brigu vodit .
Treba ga udaljiti do daljnjeg neka gleda od kuće i ne treba tamo da sjedi i dzaba prima platu
Skontao tip da Trojkaši halale psovanje genocida, pa što ne bi i on lajao mnogo manje uvrede. Svi su skontali Trojkaše: Možeš im psovati sve živo - nema te uvrede koja će njih izbaciti sa kolosjeka vlasti.
Gdje sad onaj miš @hsksvinja? Ni da proviri na zadnjih par clanaka hehe