Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs stoko
Lažovi koji uzimaju velike pare prepadajući svijet.
UMRITE HAHAHAH
Viktore sviraj hurcu sa svojom pričom
Pusite mi ku*cinu svi. Vi da pratite nekog haha. Idite prvo obrazujte se kako treba. Mene bi bilo sramota raditi sa kupljenom diplomom. Mra
...ove u razvijenim zemljama niko ne j*be ni 1% pa onda dodju nama da prodaju suplju.
Našipu se racq
Samo svedski model ovo ostalo je izivljavanje bez ikakve osnove
nemoj ti nama pametovat jado! mi imamo srebrne maline respiratore i OTVARAMO ZDRAVSTVENI TURIZAM; liječenje bogatih europljana i arapa od korone na vrhunskim sda-bakir-seka-novalić-reis respiratorima, ali za debele eure u EVROPSKOM JERUZALEMU, U HILJADUGODIŠNJOJ, JEDNOJ, JEDINOJ, NEDJELJIVOJ... smještaj u zabranjenom i ekskluzivno arapskom naselju. reis će još i moliti dovu za oboljele, pa to niđe ba nejma na dunjaluku, al valja dobro platit u eurima!!!
Njegova bivša šefica Margaret Čan i pstali uposlenici WHO (SZO), trošili su više od 200 miliona dolara godišnje na putovanja biznis klasom i noćenja u najskupljim hotelima (piši Lepa Brena za 6 osoba). To je više nego su utrošili novca na sve zarazne bolesti u Africi.
Evo gledam podnevne dnevnike i sve države u regionu kao prvu vijest prvo izbace tabelu sa brojem testiranih , novozaraženih i umrlih u zadnja 24 sata . Samo kod nas svako za sebe daje neke konfuzne podatke , ako uopće daje , još malo pa će i haustori davati svoje podatke. Ali , ovo je BiH pa ništa novo . Čudi me samo da nijedna TV stanica nema emisiju tipa OTVORENO sa HRT-a ,tek bi se tako razotkrio haus .
Ja koliko vidim virus Covid 19 če da nas prati 24 sata sljedečih 100 godinaVirus Gripe se pojavljuje svake jeseni i nestane a ovaj ne popuštaVakcina je preventiva a niko ne govori hoče ili ili ne ovaj virus nestatiIli če mo sljedečih 100 godina nositi maske, držati ostojanje .........
Kad kazu ovo dobro je a moze bolje u prevodu znaci lose je. Imamo veliki broj zarazenih po broju stanovnika, a posebno je veliki broj umrlih.
Miki Maus Odyebbauss
Evo dosao clan WHO kartela da nam odredi smjenice i podjeli zadatke.
Ovi kad dodju nek nam je Bog na pomoci.
Aida Pilav veze sa zivitom nema.Niti je ikad ista radila.U jeku pandemije ode na more??Sefica kroiznog staba??Odvratno neodgovorna zena.
moreš ti mene jedino za đoku da uhvatiš a za ostalo ćemo da se dogovorimo.
Bježi tamo odakle si došao...ti češ nam ublehašu iz ublehaško-lopvske WHO reći šta smijemo ili ne ...
@Dendi111 cuj lopovske??? dendi, ti bas nisi nikakve skole zavrsio izgleda :D to su doktori, naucnici, jedini koji znaju o pandemiji... ali kasno je pricati tebi kada se citanka iz osnovne preskakala