Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Ćimiću trebali su ti stotine knjiga i doktorati da ukapiraš da nacija zapravo ne postoji i da je to prevara nastala samo u Evropi u ovakvom obliku Revolucijama od 1848. godine a zapravo i to je bila prevara jer je prva nacionalna Revolucija bila u Bosni 1831-1832. koju je predvodio Gradaščević i to predvodeći pravoslavce, katolike i muslimane dok su one u Beču i Pešti bile nacističke ciljajući samo jednu skupinu ljudi!
Intelektualna gromada i nacin rezonovanja ljudske stvarnosti kako se rijetko kod brace Bosnjaka srece. Veleuvazena Zeljana Zovko e evo ti primjera "Decka europskih vrijednosti" iz creme de la creme naseg intelektualnog, prosvijecenog milie-a. Pokoj ti dusi ili po bosanski " neka ti je lahka zemlja dragi covjece"
Kapacitet kakvog bi svako društvo poželjelo..
Pa hoćemo li ga sad uprkos njegovoj ideji svrstati u Bošnjake?
U poprilicno praznu kosulju...