Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA, trojka, ko god, nebitno, samo nek nije SNSD. Ovo bi bila sramota
Trojanerima je teže nego miletu
HVALA DRAGOM ALLAHU NA POBJEDI SDA! NEKA PATI KOGA SMETA...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trojanerima je teže nego miletu
HVALA DRAGOM ALLAHU NA POBJEDI SDA! NEKA PATI KOGA SMETA...
Naravno, pjeni konakovic na sda, a dodika i ne spominje, u 5 dana, 5 puta je bio na TVu i optuzivao Izetbegovice da su srpski spijuni, gori je od radoncica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka se Mahmut ugleda na gradonačelnika Bihaća koji si je umanjio plaću za 2.000 KM i tako za 4g mandata ostavio u budžetu općine preko 100.000 KM, ako je toliki lokal patriota.
Podržavam trojku u borbi protiv SDA kriminalne mašinerije ali ovo je pobjeda države Bosne i Hercegovine i patriotskih snaga protiv genocidaša. Čestitam Jukić Mahmutu.
To Kraisnici hrabri junacii
Kao da to sta mijenja za gradjane
Ma ovo ni Hickok ne bi rezirao
Dobar film Alien vs Predator
NIP izgubio i ovdje
"SDA, trojka, ko god, nebitno, samo nek nije SNSD." Bitno je itekako. Jer Trojka je u istom košu kao SNSD i HDZ. Čestitke gospodinu Mahmutu Jukiću i SDA. Idemo dalje, što bi rekao onaj jedan.
Konakoviću, jel ti žao što ste izgubili?
TROJANERI IZGUBILI
Sad ce se dici snsd i ponovno brojanje,ko oni Trumpovi.Kakav ce ovdje cirkus jos biti.
Nidmo ni sumnjali
Konaković na Haparatima .
Bravo
Cirkus, broji samo broji dok zlaja ne pobjedi