Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pričajte šta hoćete Sebija jedina imala hrabrosti uvesti reda gore, zabraniti doktorima da salju pacijente kod sebe popodne privatno. Kapija i jes zatvorena bila da ne bježe sa posla, imaju glavna vrata može se izaći uvijek a ne kroz žbunje. Danas rasulo, ta svi pacijenti vide svojim očima.
Ja sam vazda govorio narod je glasao samo da bi SDA skinuo sa vlasti ne razmisljajuci ko ce ih zamijeniti. Ja od vladavine Trojke nisam vidio nikakav napredak osim onoga sto radi Steta u saobracaju kapa dole. Drzavni nivo haos, Federalni takodje. Struja poskupila, penzionerima nisu dali ni marke, Dodik ih vrti oko malog prsta itd. Postavili smo na vlast nesposobne ljude i to je jedina istina.
Sve u vezi sa trojkom je lakrdija, al nas glasac ne misli svojom glavom mego glavim ivane maric i drugih placenika dodika i covica
Ne branim nikoga ali od dosta ljudi tj pacijenata sam cuo da je u vrijeme Sebije vladao rad, red i discipplina. Ne znam koliko je to tacno a sa otvaranjem kapija izgleda da da su se vratili starim navikama.
Dok je sebija bila direktorica na kosevu je vladao red rad i disciplina sad je sa trojkom anarhija, tako nam i treba kad smo nasjeli na pricu avaza, facetva, stranih ambasada kojima je bilo bitno ukliniti sda
Žalit će oni za Sebijom, ko Željo za Osimom.
Uz duzno postovanje Gavrankapetanovica kao ljekara,obojice, zar nije sramota da poslije jednog brata,( za kojeg zna cijelo Sarajevo i sire,koliko je finansijski unistio KCUS) ,Konakovic instalira i drugog brata,da uzme jos ono malo sto je ostalo. Porazavajuce je da se Dino pita za imenovanje direktora bilo koje Javne ustanove ,a pogotovo KCUS-a. Sramota je da dodje na sjednicu UO, i on izabere sljedeceg V.D. direktora.Velika sramota nas samih gradjana ,bivsih i buducih pacijenata!!!!
Trojka nas je prevarila . Čekamo Oktobar.
???? !!!!!
Ovo je sve Čović blokirao .
Cekajte, kakav je sada ovo tekst.... Pa zar tamo sada nije blagostanje... nema Sebije, dosla je trojka. Zar sve ne cvjeta. Nema ni Nenada na Face da kritikuje, pa zato sam mislio da je tamo sve procvjetalo kad su novi dosli. Eeee FGR-ovci, niko vam ugoditi.
nikakvog napretka
Rimac je dobio kovertu da ovo odugovlači dok može.
nikad gore stanje na Kliničkom centru, katastrofa
KCUS im je ostavljen u pozitivnom poslovanju,a vec su ga zavalili 60 miliona u minus. BRAVO TROJKAAAA!!!
Haos opet nastupio, plakati će te vi za Sekom.
Termin za ultrazvuk srca se ceka 8 mjeseci!!! HVALA TROJKAAAAA!!!
Vratite je pa neka vlada duže od druga Tite.
Sve više počinjem da vjerujem da su i onom Fadilu smjestili i napakovali aferu kako bi na vlast doveli ove abdićevce i podanike Dodika i Čovića, sluge Beograda i Zagreba.
A šta je bio alija i sda? Oni ko biva patriote! Abdić je bar znao šta je privreda i nešto bi uradio od ovog jada što nam alija ostavi!
Hoće ovo kada sarajevski polusvijet povjeruje u Nenadovu i trojanersku priču "važno je da SDA ode pa makar došli i gori"