Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su prilike da će "Medo lopov" ljubiti Murphy-jevu sliku...čudna je ta odlazeća administracija, u zadnje vrijeme dolaze sve zeznutiji i odlučniji?
Samo da nebude zabrinut kao predhodnici.
Nemojte vise pomagati .... jadni smo mi kad nam drugi setaju po dvoristu , a narod samo suti .........:(
Svetosavci i uzp partneri na aparatima. Tako i treba. Ocekuju se konkretni potezi
A u njihovoj zemlji se dešava cirkus americano u pravu je gospodo tramp kad kaže da vam se većina svijeta smije al nije to puno samo onih 85 posto što nisu uveli sankcije Rusiji shvatili su ljudi ko ste i šta ste vi i vaše agende
Sta kazu mr.jones je jevrej?
Nije, rad ikalni kat olik, ko Schmidt :)
Ako ko Bosnu dijeli po etnickoj liniji onda su to ambasador Marfij i Visoki izaslanik(bivsi)Escobar. Pred Kongresom jedna prica, a u praksi druga, Dejton je zaglavio nasu drzavu u etnicke podjele, a sa njima ide i korupcija. De tako SAD uredite, da Trump vuce na jednu stranu, Bajden na drugu, Sanders na trecu, a za sve odluke potreban koncenzus ;)
Bzw. Ameri angazovali svoju vojsku botova, iz Posusja daju crvene lajkEve
Vi ste nam nametnuli nakaradni ustav pa bi bilo dobro da ga dovrsite na bilo koji nacin.
Mi nerodjeno dijete stavljamo u korupciju placajuci doktore trazeci stele vozacke pre korupcije poslovi preko korupcije zavrsavanje papira preko korupcije fakulteti preko korupcije NE MOZE SE IZBJECI KORUPCIJA jer to mi ne zelimo sjetite se sami donsimo kese doktorima do naroda je ne do Dejtona i slicno
Sve ste to vi zakuvali mnogima je jasno svakim danom sve više šta ste vi i čim se bavite
Ako neko gurne ovaj svijet u totalni rat vi ameri će te to uraditi prvi ste kandidat
ima Visoko mišljenje o nama ovaj podkruzaner sto se tice mene nece biti ambasador
ima Visoko mišljenje o nama ovaj podkruzaner sto se tice mene nece biti ambasador