Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, samo to jos recite revizorima na polaznoj stanici na Ilidzi, jer neki dan su izbacili djecu od 12 godina iz tramvaja i natjerali ih da se snadju i kupe karte. Doslovno su rekli mars napolje, iako su djeca pokusavala da kazu da je za njih besplatno.
@Formula to su uradili zato što je raspust...ovo važi dok traje nastava
zasto se nisi pobunio i pomogao djeci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E blago sarqjevu kad se rijesi ove sda nepogode
Ministre vidi tog direktora napomeni da pusti plate uposlenicima do 15 da nas nezavlaci svaki mjesec iza 15 og , odlazi vam potreban kadar uposlenika iz grasa a i iz Centrotransa
Šta rade ove izdajice. Nova infrastruktura tramvaja, trulebusa pruga puteva i sve nesplatno za studente i pemzionere. Ko zna kako je ranije bilo znat će ko je kriminalac i izdajnik a ko gradi i prepoznaje ugrožene. Aferim za Štetu i za vlast u KS.
jos da ista valja bilo bi super... odron pravi od prijevoza, nepouzdan haos, svako malo neka obustava...
Pametna SDA bi djeci naplaćivala duplo jer znaju da je to najlakši put ka bogatstvu
Zar se placa?
Benjamina volimoo teee!!!
Ovo je bila ideja iz SDA al ovi im ukradose i potpisase to
Jedno je ideja drugo je djelo. Evo ja imam ideju da odem na Maldive al' za sada je samo ideja.
rade ljudi
Sarajevo je JEDINI glavni grad u Evropi bez digitalnih tabli na stanicama javnog prevoza sa realnim vremenom dolaska javnog prevoza. Sarajlijama su standardi toliko niski da im ne smeta blejanje u daljinu i cekanje, umjesto da raspolazu svojim vremenom.
Tipični odgovor plemenite vrste rođenog Sarajlije. Ja živim u Sarajevu duže od 20 godina, pa na osnovu toga ZNAM da je ovo što sam rekao tačno. Zar ne misliš da bi Sarajevo trebalo ličiti na ostale evropske glavne gradove po ovom pitanju?
Pozitivno. Ulaganje u buducnost.
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA jeste to ce ih zadrzati da ovdje zive.....evo slucaj, jedna doticna gospodja koja je zavrsila kiparstvo na akademiji, radi u Nacionalnoj biblioteci u sektoru digitalizacije...kako mogu glina i digitalizacija ivi zajedno ? Mogu, kada joj je muz Masic pri SDPu ..e vidis da nema buducnosti....
Bravo!!!
Populizam, neko treba da placa to...a plaćamo mi kroz poreze. Tako nije besplatno, jer se placa struja, radnici, rate kredita za tramvaje i trolejbuse.
Samo d sDA se ne vrati sve ce ukinuti