Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo papak, Bože sačuvaj
Covjek je i umoran, a ovaj dosao da se raspravlja i upada covjeku u riječ ko da je u Zadruzi! Ili pomozi ili ne peglaj ljude, neka rade!
ovakvih je puno u drzavnim institucijama...zovu se uhljebi...a furaju se na turbo folk i pljacke drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
bespotrebne tenzije. nikome to ne koristi.
Logicno pitanje, kako mozes progladiti ljude mrtvima ako nemate pse tragace i niste dosli do ljudi. Razumijem da je ovo tragedija velikih razmjera i da svako daje sve od sebe tu ali ovo je totalno neozbiljno od FUCZ! Njemu su bitnije licence i procedure, kaze nismo mi htjeli bez istih treba doci kroz sistem .. slazem se, ali na prvom mjesto trebaju biti zivoti ljudi pa onda sistemmi procedure! Ko je ovaj da nekog marska uopste!?
Vjerovatno psi nisu utrenirani i da se vode radi fola u cz...neko uzima lovu na njima ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
k u r a c Novinar
Novinarcic je pokusao spinovati i dezavuiati narod. Ocito je bio instruisan lazima kojima se gss sarajevo sluzi. Uzdizu se iznad sistema i FUCZ. Gss saraj glumi gazdu drugim gssovima. Petljanci u tursku slali djecu koja kurs prve pomoci nisu imali. Samo ih afere prate, pranje para. drustvo jednog lica
Nek ga je bar zbog AI:)
Hos da prodjem krozate
Trebo te otrest ko ponjavu..nije ni njemu do zivota i ovaj se naso raspravljat ima li licencu il nema..reporter 0 bodova.
Pa kada nam se i u civilnu zaštitu zapošljava preko štele! Bitno je da si babin ili da imas para i dobiješ "ovo"!
Tako i treba sa kljixovim dnovinarima.
Kako mozete braniti covjeka koji digne ruku na nekoga koji mu Samo postavlja pitanja.bez obzira na pitanje ,,Netreba tuci nikoga"
Zbog cega ne postoji kazna za novinare? U kojem momentu se desilo to da je ovakvo ponasanje novinara postalo normalno?
Svaka čast Spaha! Prvo je počeo sa ružnim i krajnje nekulturnim načinom pričanja "voditelj" koji je stavio ruke u džepove i na veoma krajnje nepristojan način počeo da komunicira sa herojem koji je prvo jutro spašavao ljudske živote. Ne može novinar znati bolje od pripadnika FUCZ.
Paksu iz klixa
reporter seljak, ne zna kad treba "upast" u rijec,ko da je na njivi pa ovce cuva
Koje su f.... ovi novinari, strasno
Pogriješio bih kako god da ga nazovem, a i KLix bi mi blokirao komentar. On je narcisoidni nasilnik. Da je ovo pravna država, bio bi uhapšen zbog fizičkog nasrtanja na novinara. Povrh toga, glup je. Čuj, dolazi do zaključak da je neko mrtav ako je kuca prazna. O, zemljo draga!
Zasto nije pozvao jebala te licenca.
SABAHUDIN JE COVJEK KOJI JE KRITICNE NOCI BIO PRVI U 2 SATA UJUTRO I VRSIO PRVE EVAKUACIJE ZIVIH ZA KOJE STE CULI. LJUDE SA DZAMIJE ITD. SABAHUDIN JE NEKO KO BEZ SPAVANJA RUKOVODI POTRAGOM I ASANACIJOM TERENA. PRVI COVJEK SVIH SLIZBI I BEZ SNA JE DANIMA ALI SE BORI KAO LAV. Onda dode bijeda kojem je povrijedena sujeta zarad vlastitog psa kojo se NE MOZE koristit i on to dobro zna i uradi ovo. Sabahudin je blago reagovao!!!!
Tako nam i treba kad nam politiku u državi vode novinari. Zakonom uvesti kaznu za provokaciju!