Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljeli ga ili ne, Muzur po malo raducka za razliku od ostalih nacelnika koji su apsolutni promasaj.
Ilidza nije Sarajevo. Neka raducka. Semir Efendic najbolji nacelnik vec godinama.
Budimo realni ostali su promasaj ali je Efendic za Muzura Elon Musk Licno ! Samo odes u centar Safet Zajko i Odes na Igraliste/sportski centar Bogunic Carli i to ti je Dokaz kako radi Efendic kako Muzur !
Ne volim Muzura kao lika, ali ove kozmetičke popravke/izgradnje su nešto što Općina i treba da radi. Koji park, ulica, parking, sadržaj i super. Trudi se. Valjda jer mu je prvi mandat, ali eto, ovi parkovi i trgovi će ostati iza njega, iza Memića ruglo i urbicid.
Kozmeticki mislis da se stvori okruzenje gdje se covjek moze osjecat civilizovano i da mu se tlak malo smanji kako bi se drustvo kao cijelo pocelo oporavljati i razmisljati o zajednickom dobru a ne samo o licnom interesu? Muzura za predsjednika aBd
A ne mora se sve poplocat, moze malo i zelene povrsine ostat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šta je šetnica ? Jesul onda ti što šetaju šetnici??
Bravo! Na Ilidzi se za 3 godine uradilo vise nego SAD za 30 godina u cijeloj drzavi.
Šta vam je šetnica? Mi kažemo sudija, Hrvati kažu sudac. Mi kažemo kurir, kako kažu Hrvati?
Trebali ste po noći uslikat, ovako se sve vidi
Prije je bilo bolje, ljepse, urednije i tresnje su rasle svuda, jos to biciklo samo do stupa progurati, ima li uma i sposobnosti za to silno opstinari i kantonalci?
Kako to, hocemo nista, nikakav park i nikad biciklom da dodjemo.do stupa, hocemo zatucanost 100 ppsto
Uvijek sam se pitao zar je ovaj narod toliko glup i nesposoban da barem od parka ispwd nosa napravi park i da recimo biciklom nije povezana ilidza i grad, nevjwrovatno
Sve kvarite, za vladavone sda bilo je divno.sve unisteno, zapusteno, i beznadezno
Šta je to šetnica ? Na našem lijepom bosanskom književnom jeziku je šetalište, ako mislimo na isto ...
nema memidže nema problema
Na to dodati hot-dog kolica, izdat par dozvola za ulicne hot-dogove i sokove, i postaviti jednog stalnog policajca. Ovako dzabe, puno manje ce ih hodat parkom, nema sigurnosti niti sta dobro kao przene virsle u kecapu i senfu.
Mmmmm
Muzur je pun pogodak. Ogroman znacaj pridaje zivotnoj sredini. Medjutim, koliko znam jos ce toga biti. Malo koji nacelnik je spreman doci u svaku MZ na javnu raspravu o budzetu i slusati probleme gradjana po 2 sata i na licu mjesta delegirati zadatke saradnicima
Ali Muzur je ucio skolu u SDA. Rade ono sto SDA nije, ali vrijeme ce pokazati sta je njegova stranka i njen vodja kojem je Muzur mali pulen. Oni su klasicna SDA podruznica. Nije narod glup.
gdje cu se sad s malom fatati, moram je do velike aleje sad slepati xD
Sretno!👋
zaboli ona stvar sda i njihove botove i za Ilidžu i za državu, njima je samo bitno da opet dodju na vlast da mogu zapošljavat svoje ljude,. štimat tendere i krast na javnim nabavkama, zato pljuju po svakom ko nije njihov bez obzira šta ko uradi