Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome vi m u d a za bubrege
jadranko prlic joj dodje amidja e moji naivni glasaci
Populista. Sad se sjetila.
Dobra Lana uff
Znaci Idu samo na listu, ali ne i na hladjenje glave u maloj sobici sa resetkama
Bit ce i ovde muljanja, pogotovo sto su akteri poput ovog glumca sobri sa ambasadama
Steta da registar nece biti javan, ali sigurno nece biti prazan. Ovo smo sad svjedolici jednom uzasnom slucaju, ali sta da taj mladi covjek nije ustao i javno rekao? Vjerovatno bi djeca jos godinama bila u opasnosti ! I koliko ce jos toga doci na vidjelo? Mislim da je ovo nazalost samo pocetak koji ce ohrabriti zrtve.
Samo da vidim jesam ja dobro shvatila, postojati će registar ali neće biti javan, nego će ga vidjeti tužilaštvo i ministarstvo pravde. Pa kakve koristi od registra onda, što se peglate da ga donosite, kad je tajan dokument, oj državo koja prikriva pedofile.