Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve fino sve u rukacicama, svih građana, ali zadnja rečenica opet PERFIDNO POISTOVJEĆUJE JEDAN NAROD SA DRŽAVOM, to znači zaboravite, da će vam se pokoriti dva naroda koji predstavljaju skoro pola stanovništva i 75% teritorije
Zašto bi se mi, kao većina, zalagali za građansku državu ravnopravnih građana nevezano za religioznu i etničku pripadnost, ako to ostala dva manjinska naroda i religije ne žele, kao i ni Evropa? Nama jedino preostaje da se zalažemo za šerijatsku BiH!
Kojih 75%teritorije???? Vi Katolici imate 6,75% trokutnjak Čapljina -Posušje-Prozor i tri okružene enklavice Vitez,Kreševo i Kiseljak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Upratite, skoro sve i jedna vijest na ovom portalu je negativna, jadna i zalosna. Ovaj portal i televizija onog nesretnog Nenada Adzifejzovica su glavni promotori tuge, jada, bijede i negativnih vijesti u BiH. Vjerovatno im je to naredbodavac naredio da tako izvjestavaju. A o Becu i Berlinu, sve med i mlijeko!
Jašta, u stvarnosti je sve super, od ekonomije preko ekologije do demografije... A tek obrazovanje, nauka, tehnologija, znači Japan!
Vijesti generišu spontana domaća društvena dešavanja. Nije Klix izmislio dojave o bombama, ubistva, nasilje, vjerski radikalizam, ilegalne kamenolome, zubare s upitnom diplomom, tragedije, neuspjehe sportista i umobolne političare zadnje dvije sedmice. Bježo bi od surove realnosti koju vidiš na portalima, odi onda na ulicu, prođi pokraj njemačke ambasade, pa da vidiš redove surove realnosti od koje ne možeš pobjeći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
profesore to treba pribliziti narodu, pisanje po novinama i portalima malo ko cita a odlaskom u sela drzanjem predavanja narodu bi pomoglo..od suhoparnog pisanja nema niko koristi, treba to pribliziti narodu
Amir K manipulira Bošnjacima. EU traži zakone da se usvoje kako bi izjednačili pravni okvir i pristupili EU. Usvajanje tih zakona spriječava mafija koja se enormno bogati na postojećim zakonima. Sve drugo je laž I obmana bogatih nad siromašnim.
Covjece EU ce nam nametnuti 2026 takve namete na fosilna goriva tj cijenu struje da cemo ostat bez termoelektrana i rudnika. Nece da nam omoguce ni da putnicki voz moze proci do Zagreba.Treba sa Beogradom razgovarati oko opstanka proizvodnje struje i vidjeti koliko bi kostala zajednicka francuska nuklearna centrala.
1.kad medjunarodni sud presudi da je bio genocid u Srebrenici, svi mi bosnjaci to podrzimo i prihvatimo, sto je i ispravno. I bio je genocid bez sumnje. 2.kad medjunarodni sud presudi da nije bila agresija, to mi ne zelimo da prihvatimo iako nema nigdje groblja i grobova srbijanske vojske koji su poginuli u BiH. kad ti tvoji ponavljaju laz 30 god da je bila agresija, naravno da vjerujes u to.
Ovog Alija onomad školovao. Nije tako Kariću!
Administrator podupereš li ti Ove komentare Kato li ba n skih Te rori s ta ili to radite preko Čovićevih skripti??? Zamolio bih nove vlasti u Sa Kantonu da ovaj đeriz izmjestite u Grude, nek tamo podupiru ToP UZP komentare.U Sarajevu ovakvima nije mjesto.
Što ne volim ove kuk av ce. Samo nešto k meče...
Evo samo koliko članaka na Klixu, navijačkih u vezi Irana i drugih muslimanskih zemalja. Autori na klixu koji kroz emocije bišnjaka tražen klikove isto tako trebaju snositi odgovornost.
K,nozi keeeru StašiU
Ogromne su i nepopravljive nepravde napravljene bošnjačkom narodu u proteklih 32 godine. Mene čudi da poslije toga nismo svi radilali. Toplo bošnjačko srce se teško natjera da mrzi.
Toplo bošnjačko Srce hahaha, ipak je Krleža bio u pravu...
Zašto bi se mi, kao većina, zalagali za građansku državu ravnopravnih građana nevezano za religioznu i etničku pripadnost, ako to ostala dva manjinska naroda i religije ne žele, kao i ni Evropa? Nama jedino preostaje da se zalažemo za šerijatsku BiH!
Ko zeli sirok put u saudiju
Zapad pada i propast je, istok ujedinjen pravoslavljem (rusija) i islam (turska i arapi) je budućnost, sve ostale hobotnice nas zamajavaju
To sam i ja pokušao objasniti migrantima. Međutim oni me dali paket maramica sa porukom da su meni potrebnije nego njima.
Ne zaboravi samo jedno da je ova Rusija nosioc fa šiz ma u svijetu.
Puno vrijede us...ni koji peru svoja g. Podobrano znajući da svaki po na osobu imaju svoje poštenje empatiju i intelekt
SDA obotnica
HDZ = UZP= Pegida
mi moramo biti prijatelj sa svima od kojih imamo interes, za sada nas evropa nece jer nasi politicari ne zele u eu zato sto bi dosla vladavina prava a to bi znacilo i zatvor za mnoge od njih.. ako nam eu nece pomoci da dosjem do uredjenijeg drustva onda moramo kako da sami opstanemo i zato moramo graditi prijateljske odnose sa svima i sa istokom i zapadom
Mi moramo samo umrijeti jednog dana, ostalo ništa ne moramo. Ja prvi ne želim u Uniju koja mi šalje Šmita da mi kaže da nas sedam bošnjaka vrijedi kao jedan katolik. Šta će meni taj Šit????
Zato smo zavrsili tu gje jesmo