Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako nam je sve u drzavi, sve zlo i naopako
@awesome zato hajmo birati obrazovane, sposobne i ostvarene ljude bez politike. Izađimo na izbore i glasajmo za prof. Hadzikadica. On je bez politike svjetski covjek. Ova naša politička elita bez politike bi bila skupina konobara! Treba nam hitno promjena, gore od ovoga ne moze!
UME KUREEE DVAES PET
Ništa nisi ni pogriješio jarane. Kafana i šiša barovi prioritet broj 1..
pa hoces li ti preuzeti odgovornost ako se nekom djetetu nedaj Boze nesto lose desi, zatim njima stotinu zaredom? hoces li ti reci bolja je nastava uzivo od onlline, halo bolje je djete zdravo nego.... a bitnije je sacuvati zdravlje djece nego jedan razred da zavrsi na preskakanje, ko hoce uciti on ce uciti i onlline i na nastavi. Nego lupavi roditelji ne mogu sopstvenu djecu da trpe kuci.
pa naravno kakve koristi od škole to mozes zavrsiti kad hoces i u 40 toj za dva -tri vikenda a ako kafane ne rade ne pune se dzepovi i budzeti . Sve jasno.
U kafani koristi se rakija za dezinfekciju a nargila za inhalaciju sa dodatkom ljekovitih trava.
Profesore drzi se ti svoje profesije, nisi virolog, epidemiolog niti zdravstveni radnik. Poredis UK sa BiH. Tu otprilike tvoja prica zavrsava.
Ej moj Damire da je to samo u Bosni nego svugdje u svijetu je tako .... Nesto se golemo sprema ....
kafane su izvor zaraze
Profa, qko bude mqndel brqvq u kqfqne, ode jedinq gospodarskq grqnq BH na ropotarnicu
Ako mogu kafane da rade sa ovolikim obimom gostiju, u ovakvoj, groznoj, epidemioloskoj situaciji onda mogu i skole, a moze vala i publika na utakmice.
Sta ce vam skola kad se sverc duhana i golfa serije 4 najlakse odgovara u kafani,, kao treba vam skola😉😭
@Aj8822aj dogovara
Bravo profesore.U SLOGI moze po 100 a u ucionicama ne moze 25 .oro.Nacisto nam propadose djeca.Pozeljeli su svoje drugare i gdje ce nego u kafic- umjesto u skolu.pa na odmoru kafa TO GO za studente u park.na klupu .A ovako ....? Kome je u intetesu ?
@Realista u bobu U šiša barove ideš samovoljno, a u školu moraš prisilno
Septembar se bliži, da l' da malom uzmem knjige, il' playstation?...
To su debilane za majmunisanje, nisu škole.
90% komentara na ovaj tekst je potvrda da je covjek u pravu od rijeci do rijeci!
kvalitetne šišare da se dudla...hebo školu, ta će ti
A šta će nam draga omladina bez kafana, pa to je najvažnije, da imaju gdje dangubit i ispirat mozak od kritičnog razmišljanja...