Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa danas covjek rece Inzinjer Zeljeznica FBiH da cesta i zeljeznica prema Mostaru nece biti u finkciji najmanje 6 mjeseci katastrofa a 95 % dobavljaca robe svih vrsta pogotovo prehrambene dolazi iz Hercegovine
A sta njih to briga ? Sta njih briga odakle sav taj silan PDV i ostala cuda koja ih hrane ? Misle s neba im pada plata od 6.000 KM !
Danas bi stigla pomoc iz citave Jugoslavije u Jablanicu da nismo birali nacionalne 1990-e.Nebi falilo para ni za brzu obnovu " Slobodarske"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba vlada fbih sada osnovati onaj fond za pomoć kao i 2014. kada su bile poplave. niko ne zna gdje su te pare
S cim prohodan pjeske, pa nismo u 1910
Jučer ni riječi na klixu o potencijalnim poplavama ali zato 500 članaka o Libanu i Iranu. Više znamo o stanju u Bejrutu nego o Jablanici
Danas bi stigla pomoc iz citave Jugoslavije u Jablanicu da nismo birali nacionalne 1990-e.Nebi falilo para ni za obnovu " Slobodarske"
Kažu Tuaregom se moRe i do Mostara .
More ako ima amfibija Tuareg pa kroz jezero...
Sad je momenat za odcjepljenje Hercegbosne
cekaj ba al ima se para za docek nove godine ko nastupa?
sta pricas gluposti, kakve veze ima docek nove godine sa tim, ovo se sve sinoc desilo, nije se desilop prije godinu dana.
nije glupost kad vidis u kakva se sve sra.ja ulazu pare, kojih nemamo sad nemamo ni ulica ni kuca ni zivota
Gledaj nam alternativa, pa bolje pješke preko Prenja
Prohodnost. Neprohodnost. Kako kada. Kako u kojoj zemlji. Neodrzavanje.
Koja budala sa bilo gdje ide,strpljenja ljudi
Pa kako ce pomoc ljudima ako ne mogu doc do njih?
i nece se moci narednih godinu dana. Tunel obicni prave 2 godine