Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovaj nacelnik cekao 4 godine da ocisti korito ,znaci bitnije mu je ganja zene
I vrijeme je. Sramota na šta liči ispod crvenog mosta.
Tacno pred izbore
Ovo je samo jedno lagano pranje para, najvjerovatnije već potrošenih kroz izrade elaborata i zahtjeva samom sebi kao načelniku za izdavanje na desetine dozvola. Od 170.000 ova dva kamiončića i ovaj bagerčić će da se tuda vrte par dana i oni će da naplate jedno 10% i to će biti to. 150.000 će se oprati i opravdati kroz već sam naveo kako. Užas !
bas me zanima ako se nadju kosti bosnjaka da li ce prijavit
kad budete cistili od bespravnih objekata uz drinu to ce biti posao../
Zalostno sto zapustili Rjeke i njea korita!?
Kameno doba...
Vrijeme je da SDA vrati Goražde na stari put. Ovaj Imamović ispao teška ubleha. Podržavao sam ga ali četiri godine su prošle ništa uradio nije.
Prvo nek vrate onih 9 milijardi dolara donacija sto su pokrali
Malo pred izbore, moze koji tobogan da napravite jos i kilometar asfalta