Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocinacku historiju ni jedni ni drugi nikada nece moci zataskati I izbrisati
Alija ko Alija. Jeste bio nas predsjednik i dobar cikica ali dobar cikica za dzamije i komsiluka a ne za ozbiljne politike mada mi smo se u ovom ratu borili protiv Srba, pa protiv Hrvata pa na kraju i izmedju sebe ( Z. Bosna ). U ratu mi je jedan francuski vojnik onako fino ali otvoreno sto cijenim rekao. Izgunecete poprilicno, dobicete nesto sto lici na drzavu a opstacete sano iz jednog razloga kao muslimani Bosnjaci. Rekoh kojeg? Zato sto ste bijelci. Cesto se toga sjetim.
a treći zločinci će moći zataškati?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zavrsio se SFF teske teme su opet na dnevnom redu.
kao sto i trebaju da budu, uvijek. Da oni koji ne znaju - saznaju i oni koji znaju - ne zaborave. Nikake hljeb i igre nece istinu i proslost zatrat.
Pustite ove teme nego imal gdje Dodika, kako dodje Direktor CIA-e poce lik i pjesmuce na engleskom recitovat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponos nas Dario bit ce opet hr HB
Đabe vam priča! Bosna je država od Drine pa sve do mora!
Stvaranje i osnivanje HR HB na teritoriji gdje su istorijski i momentu stvaranja Hrvati činili vecinu nije zločin vec njihovo pravo!Sto je nekakav haški tribunal (osnovan nelegalno i u svrhu nametanja volje i interesa zapadne medjunarodne zajednice)kvalifikovao to kao UZP to je druga stvar..Oni su osudjeni zbog zlocina koji se desili pod kontrolom vojske te HB!
Malo sutra! Gdje su Talijani iz Istre? Mađari i tako redom.
Stavljati sliku ratnog zlocinca na naslovnu stranu je zlocin prema njegovim zrtvama. Ali nasi novinari ne mare o tome samo LOVA, POJEST, POPIT I POKLOPIT TO JE DANAS MOTO NOVE GENERACIJE.
zapad je uvijek bio hriscanski. Zamisli kako gledaju na Balkansko poluostrvo kada vide islamske vjerske objekte po vakufima i selima od Bugarske Makedonije Albanije Kosova Crne Gore, Sandzaka, Hercegovine, Podrinja, Bosne, Srbije, Krajine.
Koga briga! Zato se tovare po Balkanu, a o Bosni tek.
Bosna je starija od Hrišćanstva 10 hiljada godina. Bosanci su najstariji i jedini autohtoni evropski narod - DNK haplogrupa i2a1. Mi se pitamo šta će ko ovdje biti. Kakav "zapad". Bosna je i zapad i istok i sjever i jug. Kolijevka civilizacije.
kad se spomene Ahmmici, Stupni Do. Ne znam kako se uvijek preskoci Han ploca i Tulica u Kiseljaku gdje je likvidirano 78 bosnjaka, mještana. Osim toga ima još dosta stradanja bosnjaka od HVOa. Isto kao što se za sav zločin četnika svodi na Srebrenicu a do srebrenice likvidirano preko 20 hiljada civila podrinja i krajine.
Presudom Haškog tribunala šestorici lidera Herceg-Bosne 29. maja 2013. godine definitivno je potvrđeno da je postojao udruženi zločinački poduhvat čiji je glavni akter bio Franjo Tuđman i njegov konačni cilj bio je da se stvori hrvatski entitet, uglavnom u granicama Banovine Hrvatske iz 1939. godine,
700 miliona Eura su trojkaši dali Dodiku i Čoviću, a nijedan bitan projekat u USK, TK, ZE-DO, SBK Kantone i onda lažu šta su izdali. Izdali su trojkaši sve i predali interese BiH njenim protivnicima u zamjenu za njihove fotelje. Sve će oni izdati samo da ostanu u vlasti do 2026.godine, jer znaju da posle toga neće ih biti na mapi idu na smetljište Istorije kao i SBB. Kartel politika opasna po interese države BiH.
Dva hrvata u selu i odma njihova opština,čuj Bugojno, Vakuf,
34% opcine bugojno su cinili Hrvati sa 16000 ljudi a bosnjaci 42% 19000 ljudi.
30 godina od rata se i dalje sirotinja truje nacionalizmom. A 30 godina se ništa nije napravilo da se položaj te iste sirotinje poboljša. Političari sva 3 naroda parazitiraju na istoj retorici . Mene iskreno boli neka stvar jes li Hrvat Srbin Bošnjak ako si čovjek. Ime i nacija nas ne definiraju. Nacionalizam je hrana za sirotinju . Sve tri strane su radile zločine zavedene od iste politike koja se vodi i danas.
Herceg Bosno, srce ponosno! Herceg Bosna je obranila BiH, i od srba koji su se htjeli odcjepit, i od muslimana koji su htjeli unitarnu BiH oboje protivno ustavu!
Herceg Bosna je povijesna činjenica koju niko ne može izbrisati, isto kao što je to i Alijina fildžan država.
Za kakvu se drzavu borila SDA pokazali su odmah poslje rata, kad si ulazio u opcinu - opstinu moro si nazvat selam inace si djaba ulazio, na svakom stolu Avaz a mogo si radit i bez skole i falsifikovane diplome jedino je bilo bitno da si nas SDA a o kriminalu i pljacki donacija da i ne pisem.
sad imamo puno više paradrava: rs, 23%, hrhb, federaciju, protektorat bih, države kantone, dikstrite i sl.
Mostar nikada nece biti hb
Na tvoju žalost Mostar je i danas HB .
14.12.2023 HŠK Zrinjski Mostar igra dvoboj protiv Aston Villa s početkom 14. pro 2023. u 17:45 UTC na Stadion Pod Bijelim Brijegom stadionu Upravo tako dok pod Bijelim Brijegom Zrinjski u goste dolazi Aston Villa i Hrvati to doživljavaju u svom gradu sreću i veselje zar treba nešto više!!!