Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Dodik juce javno negira genocid pred TV kamerama. Normalno da niko nece biti optuzen kad nam je tuzilastvo korumpirano u 16.
jesi li primjetio broj pozitivnih ocjenjivanja u zadnje vrijeme ? Normalno bi imo + 70 , 🤷‍♂️
Tužilaštvo zatrpano izmišljenim aferama oko čestitih Bošnjaka zato ove ne mogu da se rješavaju. Poslije ovih izbora idemo u obračun
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kavez u dobrih Bošnjana trese se magnitudom 11 !
Legenda kaže da je valentin i dalje negdje duboko zabrinut
Pa neće radi toga suditi Srbima samo će suditi ako Bošnjo nebude priznavao genocid.
Oni koji su Incka tada podržali trebali bi i Schmidta jer i ovo je dobro za BiH. Da,u pravu ste Đaferivić nije optužen iako je negirao zločine ,kao i Dodik.
ne kontam ko je uopšte mislio da ce biti sprovodjena zakona, ko je toliko naivan hahaha i ko je ovaj lik uopšte? persona non grata od početka. posalju ih ovdje da se uce politike
Kad je bosnjackoj strani SDA bilo bitnije uzimati sebi, namjestati tendere. Za to vrijeme drugi uzimali institucije i gradili sebi sistem.
Država je aparat legalne fizičke prinude. Zasnovana je na pravilima koja stoje na dva stuba: legalitetu i legitimitetu. Legalitet je utemeljenost u zakonu, legitimitet je privaćenost od naroda na koji se odnosi. Mnogih sranya ne bi bilo da se prije donošenja bitnih odluka to sagledavalo kroz ove osnovne teorijske principe.
Samo na isti nacin sprovesti i Scmidtovu odluku pa u dom naroda natrpat i nase i njihove
Sve su to price za malu decu...
Kako izgleda u ponedjeljak donose SAD i EU novi izborni zakon preko svoga VP u BiH.
Ko kaže da stranci ko Schmidt rade za BiH neka objasne zbog čega njihovi zakoni ne funkcioniraju? Najbolje i da objasne zbog čega je Dejtonski sporazum još validan iako je od BiH napravio invalida.
Nije to Inzkov zakon. I taj zakon su donijeli Palmer i drušvo. De vi živite.
Dodik i ostali su negirali više nego ikada... https://youtu.be/sxudD9uZGLA
Pa neće EU da radi procese. SDA nije nikad htjela taj zakon a kamoli da procesuje. Nepaše im zapadne demokratije radije srpski nacionalizam. Ima svega šta ljudi ne razumiju
Gelecek Čini se da SDA lagano radi na približavanju UZP osovini Moskva-Istanbul, što znači ubrzanje procesa sveopšte propasti koji traje već 30 godina nesmanjenom žestinom.
To Inzkovo nametanje pozdravljeno je kod nas kao "civilizacijsko postignuće", a ovo najavljeno Schmidtovo kao "zanemarivanje dogovora domaćih faktora". (P.S. Uključujem štopericu da vidim koliko će trebati Klixu da izbriše ovaj komentar)
Da bi zakon bio funkcionalan treba ga i primjenjivati , kod nas u Bosni imamo zakon , ali treba raditi ma ko ce pisati krivicne i kažnjavati bolje je sjediti u kafani piti kafu ili pušiti šišu , a ovo neka ide kako ide dokle ide ,bitno je da plata legne na vrijeme.