Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa clanovima narko kartela nema ulaska u EU
normalno a sta drugo
Kako su trojaneri likovali za mikrofonima tada. Vjestacki napumpan termin, dogovoren iz americke ambasade zbog pada rejtinga trojanerskih izdajnika. Ko je tad vjerovao nije bas sav svoj. Danas pogotovo.
Pozurilo se sa rezolucijom kojom u biti Srbi nista nece izgubiti niti Bosnjaci dobiti a ulazak u EU jos udaljeniji.
Pozurilo se sa rezolucijom kojom u biti Srbi nista nece izgubiti niti Bosnjaci dobiti a ulazak u EU jos udaljeniji.
Pozurilo se sa rezolucijom kojom u biti Srbi nista nece izgubiti niti Bosnjaci dobiti a ulazak u EU jos udaljeniji.
Budimo realni, koja je korist od nas u EU? Sta ce jedna Bosna u EU? Nas svi gledaju kao extrmiste, maloumne, pitaj svakog prosječnog europljanina za Bosnu, samo znaju za rat. Europa zeli ovakve političare koji su na vlasti, a to je alibi da nas ne prime u članstvo. Nema nama EU do 2030 s to je ljudi moji dug period, neko ce da ostari, a neko da umre dok doceka...
Da je bar do 2030.
Ako EU bude imala interes da nas primi, postacemo clanica. Prosto i jednostavno.
Ko jos ovo cita, pa koce nas politicari, sudije koje nista ne rade, budzetlije. Njima to ne odgovara i lafo se bore za nas.
Moramo u EU ako želimo napredak makar i na silu
Nikad necemo uci u EU i postati punopravni clan. To zaboravite. Eventualno nas jednog dana pocaste sa pozivnicom da budemo pridruzeni clan. Da se slikovito izrazim, nesto kao ABA liga 2 u kosarci.
Ukrajina Moldavija balkan ćao.
Šuplja. Kartelaši su gotovi
Nece biti potrebno.Interes EU je veci nego nas.Postali smo strateski veoma bitni.Uslovi su samo protokolarnog karaktera i nista bitno ne znaci i ne utice na nas moguci ulazak u EU.Damo je pitanje teenutka.Koji ce odabrati EU.
Kako ovaj Klix postaje režimski portal ; kao da je kod Vučića !!!