Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva najveća grada u federaciji 27 godina poslije rata nisu povezana normalnim putem. Hej 27 godina, 27...
Sarajevo i Tuzla su trebali davno biti povezani sa autocestom, a ne Sarajevo i Mostar ili Mostar i Hrvatska.
nit su mostar i sarajevo povezani nit mostar i hrvatska, i nece bit zadugo jos
Na tom putu prdne međed i odmah kolaps. Kako nece kada ide kroz vrleti, prevoje i selendre tipa Kladanj. Autoput pod hitno preko Zepča da se ljudi normalno voze i da do Tuzle dođu za sad/dva odmorni a ne za 4 krepani.
Ja sve sto idu relaciju Tz Sa znamda stavljaju glavu na Pasar da ih ne baci led ispod snijega u provaliju.A mnogi su I imali izlijetanja zimi.Lose da gore ne moze biti. Ako bas ne morate okanite se Karaule.
I radi ove vijesti toliko dali para za gorivo!
10 cm snijega i kolaps na putevima..!?? Postajemo sve smotanija regija..kada su u pitanju vozacke sposobnosti..
nemojte ni čistit, moram da driftam
Snijeg ne usporava saobracaj vec vozaci, kao i po gradu kad pada kisa vecina se vuku 20 ispod ogranicenja i prave guzve. Ko da ste na slick gumama...A bice da jeste jer ste na zimskim vozili cijelo ljeto.
mogli jednostavno iz one viber grupe sastavit clanak o stanju na putevima al stas
Grtalica sa prve slike zrak čisti. Kašiku neko zaboravio spustiti :D
Ja grtalice od carsije do ilidje nisam vidio, u voznji od 2 sata.. Ko ce snositi odgovornost?