Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez sa prijateljima prebio vlasnika kafica i kelnericu a ovaj magoda prebio zenu. SDP bas fino drustvance.
Nasilnik, zlostavljac da bude ministar
Covjeka osuđuju a ništa nije dokazano.Niko nezna sta se dešava između 4 zida,to je u ostalom njihova privatna stvar,ne znam sto bi to imalo uticaja na njegovu profesiju.
zar namate nikog boljeg..vidite da ga je zena prijavljivala zbog nasilja a kasnije nije smjela da svjedoci ..zat to nije dovoljno da ga ne samo ne predlozite vec i izbacite iz stranke jer vam narusava ugled
Ovaj stari kobac ako ne obori vladu neće niko.
Je li ovo opet SDA okupila ovu ublehu Podića da sada brani prava nekih zena? Ekološki aktivista koji radi u sluzbi Noorod Znooo.
Raja je pocela da se pali i žari
Svaka cast na skupu bravo sdp , bravo za odbranu svojih ljudi , novinari krivo vam je ... Sdp najjaca ljevica ikada jako sa nerom za premijera
Nakon ove slike i ovog diverzanta sa salom i cvikama nije mi dobro. Evo moje glave ko on/ona zna sta radi ovde.
Dosle sve one sto ih je Magoda mazio
Nek se paze da se Magoda ne Pojavi !
Izgleda da najbolje Prolaze Kabadahije i Lopovi
Bula protestuje za prava zena 🤣
Trebaju da budu masovni protesti za cjelokupno stanje u državi i što živimo ko stoka svi.
Ovo je jedino sto nam jos preostaje zato sto ne samo da zivimo kao stoka, mi jesmo stoka, rade nam sta hoce.
Prekršajno si ti kažnjen druže i zbog vrijeđanja policijskih službenika, tako da priču o tome kako si nenasilan okači mačku o rep!
Yebo vam dif mame
hahahhahahahahahhahha.....