Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni koji misle da je lako izvesti svoje dijete s poteškoćama u park pred Vladu da drži transparent sa kojim traži svoje Ustavom zagarantovano pravo, neka uradi isto,ako ima petlju.OVI SU RODITELJI HEROJI OVOG GRADA,BEZ POMPE I SPLETKARENJA SAMO TRAŽE PRAVO SVOJE DJECE A JOŠ SE I PRIVATNO BORE S RAZNIM DRAMAMA.GDJE SI PRAVDO DA VIDIŠ KO TE ZASTUPA???
Eto ,sarajlici pa opet glasajte za NIP , nećete imati ni za hljeba
I ovo se koristi pred izbore, prvobitno se kao trebalo protestvovati zbog zatvaranja a sad kad se neće zatvoriti niti je bilo planirano takvo nešto onda daj da se protestvoje za bilo šta drugo. Bože sačuvaj na šta se sve spremno pred izbore
garant ce je zatvoriti a ove ljude vratiti kucama
troj_kasi jel vas stid?