Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicki analiticari su ljudi koji cijeli zivot zive tudje zivote jer nemaju muda da zive svoj! Dosadni ste i izlazite iz upotrebe jer ste samo tumaci trenutnog stanja. Ne morate vi nama prevodit sta ovi misle, pocnite vi malo mislit svojom glavom!
@Zigollo a najgori je onaj kvazi profesor sa dva imena Rasidagic, lik po cijeli dan gleda dnevnike i politicke emisije i prica samo ono sto cuje, pa za to ne treba diploma, trebas samo znaci biti dobra mahalusa
@GaravoPoture Ne druže, kome se ne sviđa nek ide u Hrvatsku ili Srbiju ili koja mu je matična zemlja.
Sve će biti ko i dosad,oni će se prije podne prepucavat za raju a popodne zajedno na ručak u menzu.Nama ostaje da gledamo i slušamo.Sami pali sami se ubili.
Dodik zna sto mu je cilj, postao je predsjednik, sad ce postaviti Tegeltiju za pred. VM BiH, onda svoje kadrove za ambasadore,direktore direkcija i institucija na nivou BiH,tek onda ce kocije postati bundeve,a janje se preobraziti u vuka Sefik spreman za jedno novo nista, moze obilaziti hodje i kretati se u precniku 100 km,te postaviti rodjake ili djecu na budjetsku sisu, ambasade je vec poklopio Bakir.Zeljku ide sezona kazana, brlje i smucki, on ce ispunjavati zelje svojoj raji
Hocel im moci biti topli obrok? Valja im radit tezak poso
Sad je posto i presjednik, bez puske nema nista. Sto bosanci dobijaju u ratu gube u miru.
I na pregovorima tokom rata. Jarane samo puška
ŽELJKO LEĐA UZA ZID.
Posuditi do 1,000,000 EURA ([email protected]) Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamcena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
Pogledaj bagru, andjele njihova dusa je prokleta svima su stavili amove sebi sagradili hramove ruke im ogrezle u krv
Znate li ko je pjevao ove stihove davnih dana? BORA ČoRBA ( samo su riječi pogledaj dom svoj anđele, ali dođe mu na isto) ..je li vam sad jasnije???? Opet mi izbrišite komentar, nije podoban!!!
Sebijin cukica Šefik ko pravi pas!
Pun je ljudima *urac i političara i analitičara..I pored kostiju polozenih za ovu Zemlju očeva, braće, rođaka, čovjek u jednom trenutku počinje da osjeća prezir prema svemu i gleda samo kako bi vise pobjegao odavde.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Balkanski kmetovi tj. sva tri slugansko-podanička naroda su od pamtivjeka naučili da peru guzi*e svjetskim velesilama i da se licemjerno dodvoravaju te dive istim uz želju da ih njihova zaostala i zlobna okolina doživi poput važnih planetarnih činovnika. Mržnja balkanskih kmetova je potekla od primitivne demagogije neukih žitelja i stanovnika. Krv, fekalije i krv su glavni elementi u socijalnom napretku kompletnog podneblja uz psovke i vrijeđanje kao kulturološki segment.
Nema šanse da to ikako funkcionira
Klix je fašistički portal. Komentari o četnicima i balijama su ok, ali kritika da vam je vijest da je jedan od ove trojice došao na posao bitnija od današnjih protesta za Dženana i Davida! Sramite se! Opet ću postati čitav dan i kad me banujete novi profil ću napraviti! 18:00 BBI
Vjerovatno ste se već navikli na nenormalno funkcioniranje...što nije dobro...nikako..jer svijet ide dalje...
Ukratko...truli temelji i nebitni kokosari :D
Jajare, kurve i licimuri!