Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo im na listi neprijatelja. Treba se skloniti sa strane obnoviti ugovore za sljedecu sezonu i cao. Rat je rat ali nije nas rat. Bolje se imati cime grijati nego petljati tamo gdje nam nije mjesto. Neka se EU zajebaje sa njima ionako nista ne rade.
🔝👍
Većina na klixu stavlja se na stranu Amerike, isključuju i drugo mišljenje kao potencijalno moguće. Kada brat rus isključi plin, defekt, počnu moždane vijuge raditk... Sarajevo vuče 75% plina bih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je najbolje za Bosnu i Hercegovinu da se drzi podalje od ovog sukoba.
I treba da se drzimo podalje od ovoga , mi treba svoje interese da gledamo ... Mi ionako nismo u EU sto bi se mi zajebavali i gubili ekonomske i neke druge interese
Neka korist i od Dicka-Do, mada mu nije bila namjera pomoći BiH.
Zasto ne nabavljamo naftu od rusa mi nismo u EU ni u NATOu ? Mi smo jedna mala zemlja i ne treba se mjesati u sukobe velikih , lahko je zapadu imaju izbora mi nemamo . Treba malo misliti o ovim ljudima koji zive u BiH , manite se suplje vise ....
Svi koji su ovisni o ruskom gasu a dosad nisu ništa učinili protiv toga sami su krivi.
Ako BiH ne moze funkcionisat bez Rusije pa boze dragi sta se desava .Sijamski blizanci .
Europa je kucka malo zesca ... nama su kenjali o konkurenciji i alternativama a na kraju ispade da je njima jedina alternativa rus ... nema dalje .... njaveci krivac za ovo stanje je njemacka i tesko ce biti novojvladi da njemacku izvede iz ove ovisnosti ... nam uz to kenjaju o nekoj EU a nakon svega i cak prijetnje rusije oni ne mogu BIH da uvedu u EU i zapadni balkan
Dobro smo prošli
ne vjerujem da iko kod nas ima ikakav plan ako dodje do enormnog poskupljenja ili obustave. mi smo veseli jer ide ljeto a pred zimu ce se druga prica pricati. za energente, za zitarice, uopšteno za hranu, za sve zivo cekamo zadnji momenat, nikad planiranja unaprijed, sve nesposobno i lijeno. kasnije kuknjava.
Ma vi ste cvrčak. Igraj, pevaj, sad je dobro. Nit imate skladišta za gas, nit gradite interkonekciju ka Hrvatskoj, pa da eventualno odatle nabavljate makar i skuplji gas, a kad EU odluči da zabrani transport ruskog gasa preko svoje teritorije, biće kuknjave.
Mi ćemo preprodavati plin Nijemcima
Meni ne znači ništa, trošim domaće!
Prdiš?
Ma hajde ba, cega nema bez toga se moze.
HVALA RUSIMA STO NAS NISU BLOKIRALI
Na trebamo se mi petljat i glumit neku pamet, stabit ce nas na listu neprijatelja pa cemo se smrznut preko zime nije ovo nas rat, ni nama niko nije pomahao i glasao i stajao na crne liste zbog nas.
Uvijek kada meje neko tapno po ramenu brzo mi se razbilo od ledja uvijek sam bjezo ako mi neko kaze bravo tisi nas.
Sad će se naši sjetiti da prodaju gas Evropi.