Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahahahahahaha... eto, poštujemo zakon. Što pušite u tramvajima Dzabija, vi vozaci!? Što koristite mobitel u voznji!? Što naplacujete karte dok je tramvaj pokretu? .... Treba i vas sve prijaviti!
Joj SDA kuhinje , nije uvreda ali ako ovaj zna sastaviti razglednicu iz Neuma a kamo li krivicnu ! kako ste jadni. Najbolje ovaj narod ostaviti na koridi i nepismen da se lakse moze manipulisati ... a ovog bi vozaca dobro provjerio kako je dobio radno mjesto
Nivo inteligencije za Oskara 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sledeca prijava protiv prebrze voznje na cesti sa ogranicenjem od 60 na sat
Sljedeci put kad mi kartu proda u pokretu ide krivicna, zahvalite se SDA koleZi! i kada vidim da pricate na telefon ili sa putnikom !
Sad SDA pocinje da spletkari
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ezda= ludilo i primitivizam
Dzabija ! ko ti je onako najdrazi od cijele familije?....
Ovo neki sandžokan preko ezdea upo u gras pa mu se ne sviđa što david vozi tramvaj. da je mujo, nebi ni pogledo.
Šta reći? Koju posluku porati?
u svakoj firmi ima jedan takav bolid
Ljubomoran
A neka oni pocjepaju kupljenu tramvajsku kartu u novom tramvaju, jer nema poništivača...ma GRAS treba bojkotovati, totalno. Neka ih neko kupi, valjda neće neko gori od njih. A pi... vam se SVIM vozačima tramvaja na glavu, vozite ko blesavi, kočite naglo, vrata zatvarate otvarate i ne gledate ima li ko uči ili izaći. Kakva Poljska i polaganje, možda u polju negdje polažete dok SDA-u ližete d..e
Tramaj koji ide svojim tracnicama nemoze udarti nikoga samo vi mozete udarit u tramvaj ako dignete glavu pod nebesa i gledate u mobitel ,onda zavrsite na tramvajskoj pruzi a tramvaj nemoze preskakati. Tako da je cista glupost kritikovati covjeka koji vozi formulu 1 sto je vozio nekoliko metara tramvaj kao cin promocije. Neke drzave bi se hvalile fotosima koje kod nas kritikuju.
K*nj! Ne razumije promociju grada i drzave
ne brukaj se papalino!
je li ovaj zahiragic ista pametno uradio osim sto podmece kao opozicija trojki.. zali boze novca koji prima
Treba pitati treba li poseban instruktor u onoj njegovoj opljackanoj firmi ?!!
E moj Fahro govedo moje😂 . Čovjek koji ima superlinencu da nije stručan za tramvaj? Ccc pa on u pola noći zna voziti sve što se kreće po kopnu . Dok poltroni ko Zahirwgić i slični su morali "podmazivati koju stoju" da bi vozačku za B kategoriju dobili.
Joj ovih iz SDA,neznaju jadni vise sta ce od sebe pa daj svoga zombija zaduzi da tuzi Coultharda.Pa koliko mozete jos nisko da padnete bolan.Ovi su barem doveli veliko ime u drzavu,doveli su F1 bolid u drzavu.A vas bivsi nacelnik obecavao elektricne formulne da ce dovesti da se takmice u drzavi i na kraju znamo kako to zavrsava kod vas
Hoće li ga prijaviti, kao što neko napisa, što je vozio bolid brzinom daleko većom od dozvoljene gradskim ulicama?