Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netreba podrzavet radoncica i njegov sbb ali sada je upravu.ZA RAZLIKU OD SDA KOJA I OVAJ DOGADJAJ POKUSAVA OBOJIT U NACIONALNE BOJE....CIM SE DOGADJA NESTO U VEZI RAZOTKIRVANJA PLJACKE I KRIMINALA KOJI JE POJEO NASU ZEMLJU TOLKO DA LJUDI OD GLADI PADAJU U NESVJEST-SDA SE ODMA KRENE KRIVIT,GULIT,URLIKAT---NAPAD NA BOSNJAKE....A SUTRA SU I PROTESTI....SVI NA PROTESTE!
@RedBullSaIzburg Ne volim Scepu, nit njegov smrdljivi SBB. Ali podrska u ovome.
@RedBullSaIzburg Ne sernjaj, ti i Bakir će te sve svoje ljude pustiti niz vodu samo da vama bude dobro i da vaše najbliže ne diraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
reis me je najvise razocarao ....suti decenijama , firme unistene, zulumi razni nas porodicama sehida, nad RVI, kao nek biznis gradi firme a mi samo vjera, sumljiva ubistva...suti ko zaljeven i sada kada su udarili na kriminalnu kastu jaurlice na sav glas ! Sram da te bude reise¨!
Pravi lider,svaka cast
Tako je ministre
Fahro je jedini razuman politicar
Sad ti njih hapsi Fahro,dosta su oni tebe procesuirali
Fahro je pravi Lider....pricajte vi sta hocete
@VerdzinelaSeka Bas tako
🍀🍀🍀👏💙
Samo naprijed ministre. 🍀🍀🍀👏
Ogromna podrska ministru Radoncicu.
Nekad i ti koju pametnu izvalis.
Tako je Ministre tebi su tovarili svašta i nikad ne dokazaše a pogledajte Zukića jbo ga Zika komšija u dupe nepoželjan gdje god krene. NARODE HOĆEMO LI SE PONOVO PRODATI NA IZBORIMA ZA SDA BAGRU HOĆE LI BITI PONOVO NEK KRADE BAR JE NAŠ DOK VAŠA DJECA GLADUJU ONI SU HRPE SKUPILI
Kako se ovce grupisu u torove pred izbore i kako se veliki politicari sjete male raje i nacionalnih interesa kad njima treba i odgovara
Svaka tebi cast gospodine Radoncicu,nedaj vladu HDZ-u
Ne volim ga, ali je ovdje mu je svaka na mjestu.
Bravo ministre.
Slažem se da tužilaštvo,a i sudovi rade svoj posao i istraže ove navode i dokaze o kojima su upoznati građani.Svaka pohvala ministru Radončiću,njegovi iskreni odgovori ukazuju da smo svi pred zakonom isti u cijeloj BIH.