Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Ministar koji je dezertiro u jeku pandemije.
Pravit ce te vi Bakira od blata kad se ovi dočepaju vlasti. Izvini Bakire ne znaju šta rade
Teske droge kod Radona..kao da SBB nije vlast zajedno sa SDA, HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar ovaj nije dio vlasti vec zadnjih 10 i kusur godina otkako je osnovao stranku? I korisnik budzeta svih vlasti vec 27 godina
Ma to je lažni car šćepan mali.Vodi stranku koja od prošlih izbora postoji-ali samo na papiru.Sta očekivat od šćepe prevaranta i ublehe.
pinokio ko je njega postavio među normalan narod
Sirokaca je na nogama 😂! Pa vi stavrno mislite da smo mi telad
Nemoj zaboraviti da si se ti njima priklonio i podrzao njihove projekte i srusio vladu KS najbolju...nemoj to zaboraviti jer mi glasaci necemo !!!
Svaka čast,sve dobro rečeno 👍👏
Pa ljudi moji je li ovaj čovjek normalan? Izdaje saopštenja kao da je šef opozicionog bloka, a ne (donedavna) podguzna muha SDA, i još uvijek koalicioni partner na svim nivoima vlasti. Čovjek koji je direktno odgovoran za sve koalicije njegove strankice sa SDA, sada pere ruke od svega i pljuje po svom ahbabu Bakiru. Kakav je ovo ljigavac, skoro kao Lagumdžija
Odreknite se svi po jedne plateni eto boca
Eksperti poslije godinu dana oni formiraju komisiju. Pa pola kugle zemaljske se vec vakvinisalo
Šćepo prije nego što da izjavu mora da provjeri kod Adisa Baltazara jesul' taj dan u vlasti ili opoziciji.
Ajde Scepane zacepi labrnju.
Ovaj je crnogorac a NE bosnjak. Ko ga sta pita
ovaj tip je najvece zlo u politici BiH
zašto nisi ostao ministar i Borio se sa problemima,nego pobjegao
Ja u svom podrumu još malo pa razvio domaće cjepivo.
Prc.. Prpa vidi da ide noga iz Federalne vlade njemu i SBB u.. Prc.. Nema više u vlasti si, a vlast kritikuje kao da si opozicija... Nema više "jami".. Da ti još Terzića što prije skinu da "nehapate" više preko autoputa!?
evo njega
Nemoj ti ništa živ bio