Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je priznata pod ljiljanima i primljena u UN pod ljiljanima.
Zastva sa ljiljanim je simbol Bosnjackog naroda. Na trecem Bosnjackom saboru (cini mi se 2006) je takvom proglasena na prijedlog reisa Cerica. Tako da ona danas ne predstavlja zastavu BiH nego iskljucivo Bosnjaka.
Pa sto smo prihvatili zvjezdice
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ova mu je dobra
cekao je samo reakciju i uhvatio se one koja mu najbolje odgovara.. nije ramo glup, jest seljak, ali nikako glup. Sad ce reci kad mogu zastave herceg bosne zasto ne moze i zastava ljiljana.. i eto glasova. Treba ic odavde...
Cuj Rame ne postoji novac..jesul ti milioni na halal nacin zaradjeni, ako nisu bice ti vatreni ogrtac oko vrata na Ahiretu. Koja sila. Meni je 1000 km mnogo a tebi nije, jelde
@haris Jasno je da je na bosnjackom saboru 93 musliman dobio odrednicu bosnjak, da su svi stanovnici danasnje BiH postigli dogovor da budu bosnjaci bilo bi ok, ali Alija i njegovi "akademici" su poletili sto prije da nadju identitet pa ga nadjose medju bosnjanima koje turci pobise i donesose islam!
Nek se ti zastave drzis,a to Sto radnicima ne data neradnu nedelju to nije vazno.,..lopovska posla
Kako Vas levat uzima na foru patriotizma
Klix ne dozvoljava da se napise da je zastava sa LjILJANIMA bosnjacka nacionalna zastava
Koji folirant, što si, sina uposlio i on ga, ZE, što nisi kakvu sirotinju ili sina od borca kad, toliko voliš BiH, voliš da kradeš i sinovima krčiš put, siti smo vas što glumite velike patriote
Bosna e
Samo ljiljani
Ma zbog cirkusa i lične promocije, šta ti glumiš, i mi smo bili u ratu, šta, treba, ko si ti kao bitan
Samo da znate da je nacija temelj drzave. Francuz ne kaze da je katolik. tako iEnglez ne kaze da je protestant i sl. Samo mi bosnjaci kazemo muslimani. Muslimana ima od Indonezije do Kanade. Ako se budemo tako izjasnjavali nestace nam nacije a i drzavnosti.
Skontao Ramo sto prolazi. Jos jedan sa patriJotskom supljom, pa narod zaboravi i uhljebljavanje uze i sire rodbine, i obiteljske izlete helikopterom i postrojavanje specijslne jedinice za osumnjicene kriminalce. Ali narodu samo prodaj demagogiju i sve moze. Ovaj ce i Sejdu prekucati.
Vidio od Vucica, Orbana, Trampa da moze valjati budalastine i populizam i da ce na tome okupiti neobrazovane
Ko nas je kleo nije dangubio da nam Ramo sudbinu kroji
18. studenog 1991. je u toj republici postojala i HZ-HB. Zastave gore.
Priznata je pod varta zastavom....kakvi ljiljani...
Ramo je milioner i patriota bio prije vlasti,nama kad je neko patriota je seljak i ne valja.Stvarno mi bosnje smo cudni.
Država priznata pod tom zastavom pa se raspala a poslije je došla Varta zastava koja je još aktuelna ! Mislim da neće ni oma dugo ! Najbolje da se BiH raspadne opet pa nek se opet uvede ova sa ljiljanima ! Al samo na 23% !