Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiP nije politička organizacija, već stranka jednog lica. Nešto slično kao SBB, a isto tako će i propasti, najviše za 3-4 godine. Ne može opstati stranka u kojoj nema nijednog intelektualca, već samo olinjali kadrovi koji stalno mijenjaju stranke.
Za razliku od konakovica, kemal ademovic je napustio sastanak kada je dodik opsovao genocid, konakovicu je vlast preča i od kcerke
Ademović je struja razuma, kičme i struja suverenog dijelovanje od naredbih amerike i ostalih zapadnih amabasada u Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Konaković nije opasan jer je lukav. Već je opasan što je nepismeni egoista.
Ja to govorim odavno i drago mi je da dosta raje to sad vidi. Ali još jedna stvar ga čini opasnim - on je proizvod stranih kontraobavještajnih službi kao i Nikšić i Forto. Dovedeni su da stvore 3 entitet HDZu kršenjem prava Bošnjaka u Mostaru, Jablanici, Stocu I to je upravo razlog zašto Schmidt piše Evropskom Sudu za Ljudska Prava tražeći da obori ne samo Kovačević odluku nego i Sejdić-Finci, Zornić i sve te presude. Tim putem se ide na podjelu. Zato je Trojka tu.
Kada bi tvoju misao iskazali na gramatički ispravan način, to bi izgledalo ovako: "Konaković nije opasan zato što je lukav, već zato što je nepismeni egoista." Ili ovako: "Konaković je opasan, ali ne zato što je lukav, već zato što je nepismeni egoista."
NE RAZUMIJEM JEL MOGUCE da svi vi sto komentarisete POZNAJETE Konakovica!? Jel RAZUMNOM insanu moguce i normalno na PERSONALNOM nivou blatiti nekog.. ETO ONAKO.... ne svidja mi se !!?? STA JE BA VAMA!!?? Kakvim se to vi (vecinom) muslimanima zovete ? Ne mislim samo na konakovica vec na sve .... BLATIM I JA da se razumijemo ali situacije i ako znam nesto bar 80% sigurno ali ovo....
Ja licno mogu samo reci svoj 'feeling'.... Po osnivanju NIP -a meni licno je bila simpaticna stranka i dok se nisu poceli prebacivati ovi preletaci. A na ovim izborima svi ti PRELETACI su ko misevi sutili i krili se ...na mapi ih nije bilo....stekao sam dojam da cekaju da NiP propadne.... Moj savjet rijesi se tih BALASTA i gradi stranku ako treba i sa ljudima bez skole ali cestitim i postenim...... diploma nista ne znaci ako je iza nje prefganac, lazov, kriminalac, licemjer....
Ako mislite ostati na vlasti rješavate, se kriminalaca, inspekcije šaljite, ko su likovi iz Vlade u komisijama koji kontrolišu zapošljavanje, ima korupcije i nepravde, pljačke masa, ko formira cjene skuplje nego u EU itditd narod olešiste 30g
Ako mislite ostati na vlasti rješavate, se kriminalaca, inspekcije šaljite, ko su likovi iz Vlade u komisijama koji kontrolišu zapošljavanje, ima korupcije i nepravde, pljačke masa.
Kako se Zvizdić preveslao, otišao kod Dine a u SDA imao sve, položaj, uticaj, poštovanje i bio neko a sad je niko.. Ne kaže se džaba u narodu "niko te ne može...kao ti sam sebe"
Zvizdic daleko najveci ublehas, kao i 90% sda i nipa, sve go interes
Kemal Ademović je još uvijek u vremenu kada je bio direktor AID-a, i po djelovanju i po razmišljanju. Jednostavno, mnogo ljudi se ne može osčoboditi te obavještajne hobotnica i jasno mi je da Kemo ne odgovara Dini.
Samo .icke iz Trojke sute o samovolji koju provodi stetocina Smit.
Nip sta znaci Narkoman inekcije produk udaru po venama!? Izadi veno dati dadnem bocu cjelo selo smrce bjeko vas Konakovic!?
NiP je zlo koje postoji samo zahvaljujući glasovima iz Sarajeva, što i nije iznenadjujuće jer je Sarajevo epicentar političke nepismenosti i izdaje. Opći izbori na svu sreću pokazuju da se to sve mijenja. Pa ko normalan može glasati za NiP?
Ma Ademivić je baketov pulen, on sve folira, proba izvući što šta.
Gdj su OBEĆANE CRVENE LINIJE za NiP-OSTALE u Konjicu i Bakincima :), PRVO min. za Boračka pitanja Osman DODJELJUJE NOVAC svom SINU, pa pošto je sve izašlo u javnost, IZVINJAVA se! Prije par dana takav čovjek priča na Spomen OBILJEŽJU i hrabrosti SPECIJALACA koji su poginuli braneći ovu zemlju. O ovom dir. ViK sve više izlazi dokaza o KRIMINALU i Nipotizmu! Hoće li Narod i Pravda smijeniti min. Osmana i dir.Rada?! Ma velikim B se kunemo!
Ovim sto su zavrsili DIF treba zabraniti da se bave politikom, hajde barem da su i DIF zavrsili regularnim putem, a ne na privatnim fakultetima, shvatio bi, a ovako ne ide, kako ih nije stid
Pa, Konaković i Čampare rade za narko kartel, a Ademović nije u toj priči. Otuda i bliskost gatačkog klana i Dinokija...
Ako je NIP stranka jednog lica i SDA je stranka jednog lica Sebije Izetbegovic.
E moj dino ,vidjet ćeš ti ko su campare i rfendic
Ekipa sa DIF-a ce razvalit zemlju