Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa ce steta da uzme zasluge za titne pruge.
blago nama sa vama
Šteta je skontao da je najbitnije slikati se i dijeliti na društvenim mrežama..ko od vas zna ko je bio ministar kad se gradila npr. A transverzala do aerodroma ili južna longitudinala od Skenderije do Hrasnog?! Ja iskreno pojma nemam..al' Štetu svi znamo jer se čovjek slika redovno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta je sa preplacenim tramvajskim stajalistima, projekat stoji 6 godina, sdpov bs telecom uzeo po pola miliona KM za stajaliste i stali
rumeni, sezona kisa ce ubrzo, sta je sa podvoznjakom u Buca potoku? Napravio si ga jedno 10 puta u mandatima. A, da se okupas kad poplavi, da das primjer da nije zarazna voda?
laž i fezinformacije
Ta će šteta
Jedva cekam da u javnost izadju visine Stetinih ugovora. Mislim da ce tad biti potop SDP-a, koji kad god dodje kratko na vlast napravi strasnu pljacku javnih para.
sve transparentno, nema lazi i pravara sa novcem ebrd-a za razliku od sdfa javnih nabavki
Ovaj Crvenko je toliko nebitan tip i ne znam zašto mu se daje medijski prostor.
mora načelnik turist nos u sve
sto steta krije ugovore, zavrsit ce kao fadil
nije on sda
Adnana, znaš li adresu fakulteta koji si zavrsio???
Sokolac...
Kiti se Rumeni tuđim zaslugama
Efendic godinama realizuje projekte o kakvima Trojka moze samo sanjati
hahaha b o t i n o
kao npr kupovina 30 tramvaja i 25 trolejbusa da sarajevo lici na metropolu, a ne Vlasenicu?
Trojka ne bi mogla odrzavati sto je asemir napravio. dazaba SDP iNIp botovi svrljaju nebuloze iza Semira se bide rezultati
armija b o t o v a Rumeni u akciji
Adnan Steta je samo jedan populista, a ne neki covjek od ideje
Rumeni je skrenuo gradski autoput kako bi se zaobisao Bosnaplaast njegovog mentora Huse Cesira. Plan je izmjestiti zeljez. stanicu u Rajlovac i svu zemlju uz prugu prodati za izgradnju naselja, ukljucujuci i Bosnaplast.
Mora da si hajrovao na projektu kako srušit pola Sarajeva. Pusti stranke i politiku razmisli Kakav auto put kroz sami Centar Grada jeste li normalni pa pola Grada bi se srušilo. Budimpešta je lijep primjer ako neznate izadzize malo po Evropi kako se rješava auto put okolo grada sa izlazima od 1 pa do 33 a ne kroz grad.
Rumeni je najveci m a n i p u l a t o r i k r i m i n a l a c
U areni bh. politike, dva gladijatora se bore za vlast, dok rulja s tribina arlauče i navija, vođena strastima, a ne razumom. Više spektakl nego stvarna borba za boljitak.
ŠTETA I EFENDIĆU MANITE SE POPULIZMA I RASPRAVA,RADITE U INTERESU SARAJEVA!!