Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik živi u Tuzli još prije nego je postao gradonačelnik.
Delic zivi u Tuzli u zgradi "Jupiter"..ul.1.inzinjerijske brigade. Ima povlastenu stanarsku kartu za parking koju moze kupiti samo ako je vlasnik stana tj. ako.je na CIPS prijavi prebivalista ta adresa.
U Poljicama ima vikendicu. Tu je lrijavljrn po CIPS
Mi koji zivimo u Lukavcu odlicno znamo sta nam je ostavila SDA a sta sada imamo, nije narod ni slijep i glup. SDA je od grada napravila mahalu i propuh u budzetu, potrosili su pare od deponije koje je dobila i to 200000km nigdje para nigdje deponije.. Ovi sto pisu za cvaju nek traze malo veci pausal
Delić mu dao sve papire, cak i punomoc da moze da provjeri da li i sta ima na sebi - ovaj Skopljak opet udara u prazno. https://www.youtube.com/watch?v=oMagQBn-DTM pametnom dosta.
Pa zar nije Delić donedavno bio u koaliciji sa SDA kada je sa razlogom izbačen iz SDP-a.
Koga boli k ako zivi u Tuzli. Ako je sposoban menadžer za svoj grad moze zivjeti u Sarajevu. Samo rezultati. Dzaba ti covjek i da zivi u Lukavcu, ako ne zna upravljat gradom dzaba mu. Ha Poljice, ha Tuzla to je ta razdaljina do centra Lukavca. I zrak je isti u pet deka, cak bolji u Poljicama.
1. Nije sposoban 2. Lokalni izbori i postoje da se biraju ljudi sa određene općine budu birani za istu Za to sto ti predlazes postoje Opći izbori. Bar se informiši pa pametuj.
A otkud Skopljaku finansijska kartica nekog klijenta CG Tuzla? Zar ovo nije krsenje Zakona o zastiti licnih podataka? Skopljak je nazalost upao u kolotevinu SDA i smijesi mu se ubjedljiv poraz!
Znaci tebi je gore nacin na koji je ovaj sazno za Delicevu malverzaciju nego malverzacija sama po sebi...aferim
Poljice su selo poted jezera Modrac i Delic se prijavio da zivi na svojoj vikendici. On zivi u Tuzli
Kao prvo, kaže se 'Poljice je selo'. Kao drugo, Delić JESTE porijeklom iz svog Poljica.
@mutvak, kao drugo Poljice su MZ jer je Lukavac grad i nema sela vise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Delić živi u Tuzli. 1000% ima stan. Ne budite naivni narode. Lik je lažov
ja kad vidim i jednog i drugog JA se nikad nebi ponovo rodio .
Pa svi znaju da je delic od azmira dobio stan u hezz zgradi zbog bijelog mora..
TAKO JEEEEEE 1000% ISTINA
Nema on stan,jer ga je prepisao na nekog od rodbine.Samo treba istraziti ciji je stan i sve ce biti jasno,a 100% je na nekome ko je povezan sa ovim Delicem.
Svako je s nekime povezan.
Ovi crveni svakom. Pridikuju.onda malo po malo.. oni iz afere u aferu..Nijedan mandat nisu obnasali da nisu upezljani.
Delic po pustupcima liči na Dževada Galijasevica
Nije njegov! Prepiso ga je ženi!