Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista komedija glaj mu cvika
Tačno ko da se neko zaj*bava.
pakšu početnik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budala i paprati niked nece falit.
koliko moras biti zadojen
Demokratski progres. Tri stranke jedno prezime, ode ova drzava u trajni helac. Ne spasi nas ni visoki ni niski,ni medju arodna ni unutarnja
mogu li ja ikako da se upišem u ovu opštinu? glasam za lika i odmah se ispalim nazad.
kakav narod takvi i kandidati.
ovo je jače od Monti pajtona
Nema veze to jel ti pod prozorom tramvaj ili divokoza. Insan more bit u dzungli i planini a najveci vanhaj direktor baletne skole. Nekako ipak zakljucujemo da se na neki nacin natzionalitis u velikoj vecini slucajeva prenost ešanjem ili sekanjem (ono kad izbacis sadrzaj nosnice ispuhivanjem u ruku pa trehnes od pod).
Vukovi vracaju staru dlaku...
Gdje su kosti dr Abdurahmana Filipovica?
Lik nepismen! Napisao; ...dostojanstveno Svjerom u boga odgovorno... U JEDNOJ REČENICI TRI PRAVOPISNE GREŠKE. PA TAKVI NAM I VISE IZNAD GLAVA DECENIJAMA!
Šta 3? Šest grešaka u istoj proširenoj rečenici! Hahahaha
Eto nek smo culi i za Kalinovik. Kako vidim 10 kuca 15 stanovnika i 20 politickih stranaka i svi imaju isto prezime - sweet home Alabama - al i ovo je Bosna i Hercegovina
Ima gorih papana I od Rame
I sada kada bi neko konstatovao da je to nastavak izma iz devedesetih Kiks bi to obrisao?!
Jao jare.. ispo iz čitanke r šumske
Gdje je Kalinovik pozicioniran dobro d znaju i pričati hahahaha
Kalinovnik se treba mijenjati na bolje da ne bude ovakvih i slicnih budala.