Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha jao sto su se osramotili NiPovci, pa ne znaju ni sami sta hoce, ni kako hoce. Podrska Mandicu!
Fazon je u sto kracem vremenu izvuc iz budzeta sto vise para. Kraj price preposteni nipovci i ostali.
Kako god ova maskota mora da ide.
Srdjan Mandic i cijela Nasa stranka su ljudi UBLEHASI !!! Halo, 75.000 km platili web stranicu, a istu takvu stranicu opcina Kakanj ima i kostala je 6000 km. LOPOVI
Samo me interesuje ako hoce da su pravicni, sto ne ponude svoje ostavke svi koji su protiv nacelnika ako isti pobjedi na referendumu. To bi bilo pravicno ako cemo realno, ovako oni nista ne gube samo narod koji ce dati pare za izbore godinu dana prije redovnih izbora, sramota
Sve su to pokušaji načelnika Mandića želi kidnapovati demokratiju, odnosno ne dozvoliti građanima da daju konačni sud o njegovom (ne)radu.
Vidim da je NS upregnula svoje botove, ali ne prolazi, građani centra znaju da je Mandić jedan od lošijih načelnika koje smo imali, a to što su Kemo i Jasmin, tj NIP loši i korumpirani, ne znači da je Mandić dobar. Čovjek je na kraju krajeva izabran samo jer se zove Srđan, i tad se je to najavljivalo kao referendum o "oslobođenju Sarajeva", jer je Srđan morao "Unerediti" generala armije u centru, a sad ga ne smiju smjeniti, jer je Srđan, kakav apsurdistan..
Espumisane, savjetujem ti da pogledas rezultate za lokalne izbore 2020 i generalne izbore 2022, za opstinu centar. Moj nepismeni botu sdp + ns imaju vise od 65% glasova. Centar NE zeli sda ! A bigami kako stoje stvari niti nip. Ako NIP nesto ne uradi povodom ovoga moze MNOGO IZGUBITI 2024!!!!
Ko je 16.5 HILJADA građana, koji su dali glas Mandiću, pitao da li žele referendum?
Da demokratije ima, dosad bi bio referendum za opoziv Bajde. Lik je korumpiraniji od Majkicke i Milorada zajedno. Dao detetu milijardu da se ne drogira, da je barem to sta rezultiralo, fuj
Imam osjećaj, da od toga nema ništa.
I opet treba 16 ruku za novi datum.😁
He he he he pa ko donosi odluku o trosenju budzetskog novca? Nacelnik ili vijece? Ponudjen vam je rebalans budzeta na koji niste pristali a navijate na preraspodjeli novca sa drugih budzetskih stavki krijuci se iza nacelnika....Gradjani su vec dali svoj sud kad su izabrali nacelnika i sad trebaju pustiti vama nekolicini papcica da prkosite volji 16000 gradjana.
sta se svezali normalna covjeka?U Bosni sve mahnito
Dobro Vam neko napisa da ce NiP zbogo ovoga najvise podudlat. Ima more raje koja nije odusevljena Mandicem ali ce glasati da ostane u inat zelenim Nipovcima. Pa svako iole normalan vidi face vijecnika Nip-a i zna njihove lopovske namjere. Bezveze trosite nam pare + nece vas biti na Listama barem ako je Konakovic normalan, a pitanje je je li.
Neradnik Mandic odugovlaci kako ne bi bio smjenjen od naroda, tuziti neradnika zbog neporovodjenja referenduma.
Nije Mandic los samo mu je mana sto ne zna i nece da radi
Smetaju vam oni koji rade dobro i ne kradu? Mandic je jedini primjer dobrog načelnika, puna podrška