Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi upisani Moamer Kasumovic
Da li je Sadik Ahmetović jos uvijek direktor doma za djecu bez roditeljskog staranja kojeg je imenovao DF Tuzla? Da li je i on za istu stvar bio osumnjicen za bludnicenje sa maloljetnom osobom?
FGR je gotovo 4 g. skirivao ovaj slučaj, a da je ne daj Bože lik bio u vezi sa SDA i Bakirom ne bi mogli ostati živi od Hadžifejka i Šćepe. Ovako sad FGR, kad je tikva pukla, stidljivo izlazi iz rupe i pokušava da nas ubijedi da su oni otkrili aferu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikakva korist ako nije javan, da se svede na pristup obicnom covjeku. I ovako su vladajuci stitili kasumovica.
Upravo tako, znaci nista se nije promijenilo! Tuzilastvo i Sud su znali i ranije a i policija je isto! Upravo su oni svi skrivali te informacije! Registar mora biti javan i tacka! Treba izaci na proteste dok se to ne dogodi!
Meni samo jedna stvar nije jasna. Ne branim ovog monstruma Kasumovica, da je bogdo dobio 20 godina zatvora. Nego mi nije jasno kako narod nije isto reagovao na SDA ahbaba Sadika Ahmetovica koji je silovao jos mladje dijete. Zasto na naslovnici Klixa nije danima bila prica o Sadiku Ahmetovicu. Zasto se sada ne spominje Sadik Ahmetovic u jeku ove histerije o Moameru Kasumovicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo javno obznaniti
Fala klixu koji se usudio pisati o ovome
bilo bi u registru muja koliko hoces
Kako tajan i zašto? Ko se nalazi u njemu da bi se krio. Očitoda u njemu ima neko ko bi zatresao javnost. Nadam se da ce neko biti hrabar da ga isto tako tajno ali javno objavi
Samo vi njih registrujte, a onda ih pustite kad vam plate.
Kasumovic je odrastao sa cetiri sestre,bez roditelja u Bijelom Polju
pa vecina politicari mora bit tajan
Na FTV ubacili neki film umjesto LZN.Vratite nam LZN!
Jesi ti dobro? Sta nije uredu sa tobom?
Tajan? Koja fajda od njega, ako obican covjek ne moze provjeriti ko mu je komsija. Pogotovo gdje se eto mogu otkupiti kazne, nemas pojma da je nekome uopste sudjeno. U SADu lica iz registra pedofila imaju obavezu da obavijeste komsiluk ko su i sta su kada dodju da zive na novoj adresi. A institucije ako trenutno nemaju podatke ko su osudjenici za pedofiliju i slicna djela kroz sudski registar, je problem sam po sebi.
a zašto tajan
Nista tajno samo javno ja bi to sve poslao na njtezu robiju 40 godina teskog rada kamenolom, ciscenje kanalizacije, rudnici.
Zar ima i ovoga kod nas. Prije par mjeseci kad su neki turisti snimali djecu po moru ovdje su ljudi pisali komentare tipa danci su takvi, nijemci su takvi, itd.... Valjda je nekome jasno da se ovakve bolesti ne mogu povezat ni sa jednom nacijom, rasom, vjerom , kontinentom... Bolesnika i psihopata ima svud u svijetu i to je zajednicki problem svih nas kao ljudi.
Daj Bože da tako bude i da ne budu mogli više raditi sa djecom. Cuvajte svoju djecu dragi roditelji i pricajte sa njimakad bi samo znali kakvi nastavnici rade po OŠ.
Registar bi treba,pardon MORA biti javno dostupan!!!
Kakve koristi nama obicnom narodu ako je tajan?? Dajte vise ko vani da se zna tacna adresa svakog registrovanog pedofila..