Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji vjerenici?Na baterije ili stranacki.Poslije Palestine ja vise ni ušta ne vjerujem.
Reis nam je zabrinut plaho....
Sad ce nam reis napisati finu hutbu i sjesti u limuzinu da ide negdje na sjedeljku i rucak.
da li je IZ ponudila smještaj onima koji su ostali bez krova nad glavom.
Drzavne i vjerske institucije leglo krimosa.
Allah te nagradio i sve nas uputio da na sve nacine budemo od koristi stradalima.
gdje je drzava? drzavni organi? Nasa Stranka sharea na FB donacije hahaha umjesto da nesto urade nek im neko kaze da su vlast. Da nisu na vlasti sad bi pravili proteste i kukali trazili odgovornost. Medjutim sad govore da ne politiziramo nesrecu i ne trazimo odgovorne samo jer su oni na vlasti
Nista solidarnost Kavazovicu, nego pomoc, pare, materijal nabaviti da se ljudima pbnove njihovi dompvi prije zime ! Od solidarnosti i bice bolje ako Bog da nema nista ! Zagrnite rukave, put Turske i Arabije trazite pomoc za nasu bracu i sestre, ako vi vec para nemate !
Cuj kao vjernici??? A sta je sa ateistima Ko je god covjek iskazat ce postovanje i empatiju.
A šta se buniš kad te nespominje pa ni ti njega nemaš šta da komentarišeš.
Ja nisam javna licnost a ni vodja neke organizacije ili ustanove pa me ne treba spominjat. Kad bih izjavljivao nesto onda bih malo ukljucio mozak.