Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije podlegao kartelasko- nipadijskom lobiju
Al je podlegao koverti bivše...
AKO JE OVO IZJAVIO A NIKADA NISAM ČUO ZA ČOVJEKA DJELUJE MI KAO ČASTAN ČOVJEK. KAD SE SJETIM MINISTRA ZDRAVSTVA KS VRANIĆA POVRAĆA MI SE. POCEO RAT A BEZ DA IKOME ISTA KAŽE ZBRISO SA KLINIKE KADA JE BIO POTREBAN SVAKI DOKTOR. NA KCUS ZA DVIJE GD SAMO JEDNU OPERACIJU URADIO A KADA JE POSTAO MINISTAR NA TU PLATU SE UPISAO NA 4 SATA DOPUNSKOG RADA U DRŽAVNU BOLNICU KOD KOLEGA HRSUZA. 4 GD NIJE DAO SAGLASNOST ZA 45 LJEKARA KOJI SU VOLONTIRALI U CORONI PRIME NA KCUS.E UPOREDI OVU DOJICU. EDI
Takoe
Ali neću biti šugo koji neće nista napraviti. Valja nama svima mrijeti, pa vi vidite !
Meni se ovo svidja.
Progovori i priču otvori.talovi.
U par rečenica je stavio sav jad, bijedu i čemer ove na silu napravljene, kupljene rukama Rame and co i NAMETNUTE vlade.
ŠTO VIŠE LJUDI POPUT OVOGA RIMCA A MANJE (PRE)POŠTENIH TIPA ŠERIFA ISOVIĆA ,PUNCA BEGOVOG MALOG POVEZANOG SA KARTELAŠIMA ...BIĆE VIŠE I BOLJE DRŽAVE ..
Ovdje dismr na sve strane. Nema P od postenja koje glumi.
hahaha ostalo mi kaže još godinu i po do penzije, dobra će mu biti penzija ako ostane ko ministar.Klasični uhlj eb
Jadni ovi ministri i politicari. Male plate posla preko glave, nemaju kad djecu da vide. Stres. Bas zalosno
do ofde mi je došlo
Jao HDZovcima bitno da bude po zakonu.
Ja pomislio Mate Rimac kad ono Rimac zeleni
zeleni postaju ocajni
Trebaju zavrsiti robu kod kartel efendija iz nipa
A reci ministre koji ti je lobij prijetio i spomenuo 3 krivicbe prijave? Takve odms treba prijaviti. Krivicna prijava je postala politicko sredstvo za prijetnju.