Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će isteći. Šta ste mislili, da će se ovdje nešto desiti kao što je obećano?!
U Bosnu je na bazi Sadake doslo cca 50.000 vakcina sasvim dovoljno da se pokriju vladajuce elite i njihovi poslusnici, za ostatak ovog glulog naroda vladajuce nije briga a kad malo bolje skontas i upravu su, oni nabavili ili ne vakcine ce opet biti na vlasti. NIJE DO VLADAJUCIH DO NARODA JE, narod je do te mjere glup da sam trazi da ga se zatvori niti se buni a sve trpi. Jedini smo na Balkanu sa Policijskim satom. Narod glup ko qrats
Ne treba nam rusko smeće
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fadile,jebi se
Sve ok...Obvezali se nabaviti 500 000 vakcina u narednih 20 godina,pne gori polako....
Tik tok tik tok,nato ili vakcine ?
Medimpex iz Vogošće, s kojom je 19. marta sklopljen ugovor o nabavci vakcina, ima rok do da ponoći (23. marta) dostavi finalizirane ugovore - da samo što Klix učestvuje u hibridnom ratu protiv Bošnjaka i ne želi da prizna da su upravo Dodik i Vučić, preko ambasada u Moskvi, sredili da Medimpex ne dobije tražene vakcine, jer poslije 23. marta Dodikov tajkun ima excluzivu na cijelu BiH.
Opet ćemo da popusiti i to kvalitetno
šarajte malo, nemojte sve po nama
Azra ponoć kucaaa!
ovdje očigledno ili RS ili Rusija koči ... ALI unatoč tome, Fadil je i dalje smotan da tu činjenicu iskoristi kod Amerikanaca i obezbjedi u roku 10 dana 2.000.000 Pfizzer vakcina, pa makar i na kredit.... ali nažalost čovjek je mutav u svakom pogledu.
Fadil sutra: Federacija je po preporuci ad hoc grupe izabrala firmu XXX.d.o.o iz YYY da isporuči ZZZ vakcine u roku tri dana.
Banda zelena
Nije uopce bitno da li je netko za vakcinu ili ne, svi iz ovoga mozemo vidjeti zasto smo nazadni. Niti jedan rok nasa vlada ne ispostuje na vrijeme. Tako je i sa stranim investicijama. Dodju ljudi, postave zahtjeve, nasi ih ne ispune, pa se onda fabrike grade u drugim drzavama. Ovo je tuzno i zalosno. Sjedi se u foteljama, noge su na stolovima, vozi se u skupim autima, a ne radi se svoj posao. Da se posao radi do sad bi imali vakcinu.
Vec dogovreno sa rusima da odbiju ... samo ce oni iz manjeg entiteta izgleda moci nabavljati a Agencija za lijekove treba odbiti to jer nije u redu .. odgivaraju im u pc novci iz federacije i bosnjaka ali ne odgovara drzava .. ma ne treba nista od njih nabavljati .. pa bolja je iva a.zeneka na kraju .. nabaviti nju nekako.. i vlada fbih je doviljno bila glupa da ne potpise i sa ostalima ili da ih inicira da nabavljaju.
Trebaju svuma dati priliku jer je to pharma.stoka ..
Dosle kao u nadrealista hahaha
Ja uskoro očekujem donaciju od Saudijske Arabije, Bisera je neki dan išla u posjetu :)))
Od te ljubavi i 500 hiljada nema nista realno Al eto zivi bili pa vidjeli
Zasto se ceka zadnji sekund?? Hajmo sutra svi na u lice!!!