Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevarant Kukic koji po svaku cijenu zeli uci u federalnu vladu koja je krava muzara rudnika koji je u problemu
ovo su najpotcjenjeniji radnici u BiH, ovim ljudima treba ispuniti sve njihove zahtjeve. Puna podrška!
Kako se samo sa jednom riječi želi minimizirati rudari i njihov štrajk.Sve i jedne vijesti su naznačili da su oni "grupa".Pa to je cijela smjena a ne grupa.Žele prikazati da su oni manji dio.Y#bo ti grupa m4t3r u pakaš.
kuko kuko kuko
Puna podrska Rudaruima ,lopov Kukic i PDA koriste ove ljude
Kukić je samo pijun Husić Azmira koji koristi Kukićeve političke veze i na taj nacin kupio je preko 70%dionica rudnika Banovići tako da ovi od ovog štrajka apsolutno ništa nemaju jer uskoro će Kukić dignut sidro a pojavit se Azmir kao spasitelj.
Ovo samo pokazuje realno stanje kakvo je u rudniku. Do sada se ustilo, trpilo i sve stavljalo pod tepih. Ovo je pravo stanje
Ma Kukanove igre...
To Gutic kreno na Kuku skroz
Nevjerovatno kakvi smo mi , generalno svi u Bosni, mazohisti ... Traže obraćanje čovjeka koji ih je pokrao i naziogu