Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle je stigao slučaj Memić? Gdje su Ljubo i Bekrija?
Jesi li.ikada čuo za dio pjesme jednog velikog benda koji kaže, pare, pare pokreću svijet politiku i nogomet.
NIP je obecao rijesiti taj slucaj i nije.Arijana je prozivala Aljosu Camparu da je i on kriv a onda je kafe sa njim ispijala i na kraju napustila NIP.
Znam načelnika koji je na izborima 2016. otišao iz stranke i kandidovao se kao nezavisni kandidat,kad je dobio izbore prevario je birače i vratio se u omiljenu stranku zelene boje
Treba Cenzus podici jos.Da mesetari poput Isaka Baralija Cavara ne ucjenjuju citav narod.da NASISTi koji vladaju u jednoj opstini .kroje politiku citavoj BIH.
Uz pomoć stranke se osvoji mandat, a onda se prelazi u nezavisne.. trguje
Treba Cenzus podici jos.Da mesetari poput Isaka Baralija Cavara ne ucjenjuju citav narod.
Pa sto se Delila nije kandidirala kada je indirektno primala novac od LS BiH. Tada joj je odgovaralo, tj. nije popravljala sistem. Po znanju moze u supermarketu raditi, kao i vecina..
Pare su kod vladajucih stranaka. Tim parama se sve kupuje. Nisu to izbori, to je pijaca ha ha
Pare su kod vladajucih stranaka. Tim parama se sve kupuje. Nisu to izbori, to je pijaca ha ha
Gdje i sta radi Muriz Memic? Posto je oreko njegovog slucaja trojka dosla na vlast, bio bi red da se i konacno kaze istina kad vec nema SDA?
svi hoce nesto na guzove
"Bio je to Smiljka Radlović koji je dobio izbore u Bosanskom Grahovu sa 517 osvojenih glasova." Bila, koja, dobila.... moj novinaru
Mozda je trans
Većina njih je razaprana u raznim strankama pa kad nisu uspjeli ostavrit šta su hrjeli ko bajagi samostalno, zazo i nisu prošli, smučilo se narodu više
Većina njih je razaprana u raznim strankama pa kad nisu uspjeli ostavrit šta su hrjeli ko bajagi samostalno, zazo i nisu prošli, smučilo se narodu više
Kakav Davor Dragicevic. Da li se boji Boga i on i Drasko? Obojica popularnost stekla na ubistvu onog tinejdzera a NI TRAGA UBICAMA sad kad imaju vlast. Nazalost ali i u Sarajevu je neko na vlasti zahvaljujuci slicnome. Boli istina dzaba lupate minuse.