Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ovaj zadrigli sda uhlljeb ne pomogne gasenje pozara oko mostara
Bili vlast 30 godina, nisu kupili letjelicu, i sad trazi XD
Cime da pomogne? Nemoj da budes bezobrazan. vristali su NS-ovci a ponajvise Melank kako mozemo dobiti besplatne kanadere i kako dodatne jos mozemo kupiti. Zasto ih jos uvijek nemamo? Forto: Ima para kada se ne krade. Zasto ih jos uvijek nemamo? Sabanovicev prijedlog je potpuno uredan.
Obavezno nam treba kanadera. Svaka čast na prijedlogu. Samo ne znam zašto se SDA nije ovoga sjetila ranije dok su bili u vlasti.
Bili ste na vlasti 25+ godina i ništa. Zašto vi niste nabavili 'letjelice za gašenje požara'? Zašto ih nije Fadil nabavio, za 8 godina mandata?
Muštuluk raja, posle lokalnih izbora ide porez na imovinu. Pokušano da se progura još za novalica ali nepatriote nisu dali. Sada se gura na sve sile i trica i sdfa. Pravi se pritisak preko stranaca. Dobro došli u podstanare na svojoj babovini. Cestitam.
Kako ste vi iz SDA pametni kada ste u opoziciji. To je samo dokaz da ste mnoge stvari znali i ranije i hinjski niste radili kako treba.
MIslim OK u pravu si, ako je bilo predviđeno u 2023 pa trojka preusmjerila ispunjavajući želje ade ze a. Ali budimo realni, sda je bila na vlasti u FBiH od 2015 do 2022 šta ste čekali vi tada.
Misliš valjda od 96-e ...
Trebaju naravno, a bit ce love sad kad nam izbiju sad svima po par stoja od plaće dizanjem poreza na dohodak sa 10 na 20% da bi podalizili gospodarima iz mmfa, a u svrhu osiromasenja ljudi... Ali ovo od SDA je otprilike :"hajte radite sve sto mi nismo za 30 godina" A mi ljudi ako imamo pameti, kad dignu poreze, treba da se digne kuka i motika
Ma jesu li mu ono mali rogovi roščići na glavi ili ja dobro ne vidim, pogledajte malo sliku roščići bolan
ugasice Allah dragi pazi, tako kod nas sve.. dace Bog drago samo nek ne puca
Cuj nema novca, zar nije neki dan Porezna Uprava hvalila kako su za mjesec imali milijardu prihoda. Dje su pare?
Pa da malo razumijes kretanje novca u priro uh pardon u budzetu BiH sve bi ti bilo jasnije. Zhvaljujuci ovome i ovakvima sav priliv iz poreza odlazi na plate ovakvima sto baljezgaju, na pausale, regrese, odluke, nagrade, bonuse, ugovore o djelu, komisije, nadzorne i upravne odbore, uhljebima glasacima sa budzeta. Sav novac od PDVa 70% ide na plate, a ostatak povrat poreza. Eto gdje su pare
Hajde ti nama reci kolika su ti primanja mjesečno pa onda pametuj, nismo budale
Za 20 dana ovo pada u zaborav i ide prica o skolskim udzbenicima.. svake godine isto...samo dnevne teme za samopromociju politicara da stvore utisak rada.
Pa tvoji iz SDA su uništili avijaciju u BIH. A ti stručnjak misliš da ti avioni lete sami i da masu krilima. Pored tebe i takvih kao ti gori ćemo još dugo godina.
Dobra ideja. Mislim da je Fadil zadnji put imao namjeru realizovati istu u svom osmogodišnjem mandatu. Samo da ga nije zatvorilo. realizovao istu u svom osmogodišnjem mandatu
Aj sad nemoj cjepidlaciti. 8 godina gore - dole
Bila su planirana, Nikšić ih dao Čoviću za bespotrebnu policijsku akademiju u Širokom i najvećeg gubitaša kliničku bolnicu u Mostaru. Zovite Nikšića i Čovića neka gase sa svojim porodicama.
Kakvi avioni sad ce jesen i kise. Povecajte vi sebi place, o avionima iduce sezone pozara i tako ukrug.