Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eksperti i stranacki kadrovi trojke i hdz-a
Kako ga primit tajnosti
A Dodik spustio rukicu na ventil u Zvorniku, ćuti i ne pušta.
Ima li ijedna radna grupa a da nije stranacka. Nema. Vozdra.
Adnan grupa Kako skinit gace a da niko nevidi
Čim se formiraju radne grupe, a komisije i slično, na pomolu je lopovluk.
Sad ćete vidjeti ponovo na djelu SDP, Nikšića, Mašića, Žuljevića. Odavno se priča kako je Nikšić obećao Čoviću dat Južnu interkonekciju zaobilazim putem, formiranje podružnice BH Gasa u Mostaru na čijem će čelu biti direktor Čovićev čovjek iz HDZ.I nakon njiva i šikara, naš pramenčić će naći način za novu izdaju. Asistenti, kao i za Vukoju, biti će Mašić i Žuljević.
Bilo sta sto je za drzavu boljitak,uglavnom zavrsava ko ce koga prevarit sda trojku ili obrnuto ,da zasjedne u fotelju,bit problema nije vazna,niti pravi neprijatelji,sto pokazuju i komentari raje koja u tom svemu vidi neki svoj vlastiti car,zajednica nebitna ,daj samo meni.
Cuj molim te radnu grupu cine stranacki kadrovi. Gdje god je stranka ispred interesa drzave, nema tu hajra. Tu je glavni motiv gdje sam ja tu. Danas nam ne bi bila dovoljna tri gola otoka, samo za stranacke kadrove.
ljudi zbog par fotelja prodadoše drzavu
nip,sdp i ns su najveci neprijatelji Bosne i Hercegovine, veci i od hdz-a snsd-a
Jači je intelektualno bio svaki kućni savjet u Titovo doba nego danas radne grupe sastavljene od stranačkih stručnjaka sa kupljenim diplomama! Ovi znaju samo hapati!
Radna grupa za Coviceve interese. BiH nema nikakav interes od toga. Ista cijena plina, komande kod drugoga.
Hoće li se zvati Hrvatska Južna Interkonekcija kao i pošte što se zovu po Hercegovini? Hoće li Nermina ponovo polivati Svetom vodicom na otvoru?
ADZ i Nermin Sveta vodica , znamo kako će ovo završiti unaprijed nam je poznato
uze dragan i plin
radna grupa SDP, moze li klix saznati imena eminentnih exalerata.Herceg Bosna je vec osnovala preduzece za juzniu konekciju tako da exsperti iz sdp trebaju samo da aminiju.
valjda će zakon i ugovor biti na državnom nivou