Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chao Ming Fadil
Zar jedna od glavnih stavki za nabavku i isporuku nije bila garancija i obezbjeđen ovlasteni servis???? Pa laik nebi kupio nesto bez garancije i ovlastenog servisa. Presmjesni ste i jadni. Za 3F minimum po 5 god zatvora kao i za svu ekipu sa njima, pa cak i za branioce.
Zasto Klix nikada nije uradio intervju sa direktorom Instituta za mjeriteljstvo, Dzemicem, da vam covjek objasni par stvari? Vjerovatno zato sto rusi pricu o neupotrebljivim respiratorima, i dokazuje da su mediji, predvodjeni Nenadom i Klixom, zlonamjerno pogresno prenosili izjave struke, s ciljem uticaja na javnost. Njemacki institut kazao da su svi proizvodi kineskog proizvodjaca u skladu sa normama EU, pa i ovaj reapirator...
Sto se tice odabira strucnog servisa i odrzavanja reapiratora, to je normalna procedura, kao sto za svaki uredjaj postoji ovlasteni servis. Za servisera sve kompanije biraju lokalne firme koje ispunjavaju uslove da budu generalni serviseri. Nijedna kompanija, Gorenje nor, nema svojih majstora, nego sklapa ugovore sa lokalnim firmama i majstorima. Ali, kao i inace...
Klix trazi senzaciju u svemu, a u stvari,samo sebe dodatno ukopava, i ponizava svu novinarsku struku.
Pa kako kad samo funkcionusu u autima zar nije tako receno ili je trebala pasti jos jedna nabavka auta pa propo lopovluk.
Pa šta i kad ih rasporede? Jesu li zdravstvene ustanove dobile odgovarajuća sanitetska vozila za te respiratore?
taman xing xong ping pong da uzme još koji milion
Evo ja ću. Svakako netreba tender, ponuda i znanje. Imam kopirnicu, ma isto je tooo.
Sram da vas bude vise. I FUCZ i sistema i svega .... Lopove u zatvor i sve koji saradjuju sa njima ...
Jeli ovo obavezno glupiranje i levatenje raje u vezi ovih respiratora
De neka neko javi Fikretu
"...servisera ventilatora predlozit ce njihov kineski proizvodjac...od prvog dana je jasno da su uredjaji OK...istina prilicno skupi...kad osumnjiceni pokazu da se navedene masine nisu mogle nabaviti jeftinije,tuziteljstvo bi trebalo odustati od gonjenja...i ostace nam samo cudjenje kako je vent.uspio nabaviti poljoprivrednik Fikret H..."
Daj neko neka snimi kakve mini serije kako se peru pare, steluju tenderi, kako islamska zajednica bere milione na zekat, kurban i hadz, da narod vidi kakva g od ljudi vode drzavu.
Hajmo! Jos jednom da neko kajmak skine!
Šta ste tražili to ste i dobili.Vaš glas ih je tu doveo,a vi sad tašunajte što sa novcem koji su ukrali mogu i ledeno doba da prežive.Vi,da li možete 1. dočekati?
Klix kaze da zvanica BIH institucija koja se zove Institut za mjeriteljstvo ne poznaje kvalitet respiratora i da je nestrucan, dok u isto vrijeme daje za pravo svojim novirarima da iznose narucene tekstove. Da li su ovakvi mediji prijatelji ove zemlje??
definicija terorizma iz knjige ti je strahom i plasenjem naroda doci do politicke promjene to je sto klix radi i sta jesu obicni teroristi
ovi ne budu li u zatvoru do septembra imat ce te problem vi iz sda i to veliki a i izbori idu pa vi vidite jesu li lopovi i zlocinci ,,vitalni nacionalni interes,,
Samo u ovoj zemlji sa strane placeni mediji koji su neprijatelj naroda mogu iznositi neistine i unistavati necije zivote bez grama odgovornosti. Ako zelimo graditi drustvo moramo uvesti u zakon klevetu kao krivicno djelo kako je to praksa u svim zrelim demokratijama. Ovako cemo se samo valjati u blatu.