Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato im treba na radiju svaki dan pustati patriotske pjesme. Ona gospodja koja je sankcionisana treba naci dobrog advokata i tuziti sve redom. Ja da radim na njenom mjestu ja bih se kao musko momentalno pobio sa likom. Moracemo mi ovo rijesiti jednom za sva vremena.
E moji bošnjački političari niste kadri ni jezikom ni prstom ništa da učinite da spriječite ove postupke, tuga i žalost. Vi samo sebe namirite, h.b.š državu.
Tomislav Nikolić: Srbi iz Republike Srpske su za mene ... Nezavisne novine https://www.nezavisne.com ex-yu Vertaal deze pagina 25 apr 2013 On je, između ostalog, kazao i kako su za njega Srbi iz Republike Srpske Bosanci, iako neki od njih ne vole da ih tako zovu. ... Beogradu, on je ...
salkicu pazi sta pricas, prvo izvagaj pa onda reci, nemas pojma sta si covjece rekao
Tuzibaba mlati plati godinama i lozi vas ko bekane.
duloks
Salkic gospodin
Salkicu, anamo oni i jedni i drugi ofirali su se do kosti. Nama patriotama je samo pametno, mudro i saburli.
prvi Nemanjic bio katolik pa postao konvertit
Konvertit je kad promeni veru...hriscani su i katolici i pravoslavci i protestanti i jos mnogi. Konvertiti su bosnjacki preci.
hoce rat
ma neka izmislja sve dok se ne ukinu entiteti..idu regije bunili se ili nenema ni entiteta ni kantona
Urednica na BH Radiju 1 sankcionisana jer je pustila pjesmu "Branioci Sarajeva" Šta sad kaže komisija za religiju.
Urednica na BH Radiju 1 sankcionisana jer je pustila pjesmu "Branioci Sarajeva" Šta sad kaže komisija za religiju.
Prisvajanje dijela Bosne Srbiji bez ispaljenog metka.
Bas me zanima kako ce MZ reagovati
I mi bi brate trebali vratit zastavu sa ljiljanima ! Ili ako nam to ne dozvole onda je najbolje da ovu sa zvjezdicama zamjenimo američkom !!!
Puna podrska za ljiljane! Starohriscanski simbol, svuda se nalazi na hriscanskim pokrovima iz 2. veka nove ere, moze da se vidi u Krakovu npr. Kasnije je Karlo Veliki uzeo to za svoj simbol i gde god je prolazila vojska, bila je zastava sa ljiljanom. Jos je S Sarl Martel 732. pobedio Arape noseci ponosno zastavu sa ljiljanima. Tako da puna podrska - neka ljiljan vecno bude simbol BiH.
Kakva nesrazmjera veličine šake i nosa u odnosu na tijelo