Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo jednostavno, roditelji skolovani ili ne, apsolutno je nebitno, NE VJERUJU SISTEMU, ne vjeruju u nabavku vakcina i ne vjeruju svojim vlastima. The End
Kada neobrazovana bagra umisli da je pametna. Za sve ovo je kriva vlast, stavite visoke mjesečne kazne i zabranite ulazak u vrtiće i škole nevakcinisanoj djeci. 2024.godina a Bosna se bori sa morbilama, tragikomedija. Zao mi je jadne djece koja ce zbog idiota od roditelja imati posljedice morbila koje se mogu javiti čak i par godina nakon sto su prelezane.
Epidemijica ima ovdje i ondje po europi 7 sviketu. Svugdje su bila zatvaranja u vrijeme korone.
Imaju idiote za roditelje
Nista vakcine, dajte nam Torabija:)
sta je razlog pa je pao procenat
Dragi roditelji pogledajte kako izgledaju i kakav je zivot oboljelih od poliomjelitisa pa odlucite koliko volite vasu djecu
Ne dramite bezveze nego neka se prihvate posla. To je generacija djece koja su bila za vakcine u vrijeme korone i zatvaranja pa roditelji nisu dovodili djecu a bilo je i perioda kada je obustavljena vakcinacija. A bilo je i perioda kad su pravili nekakve termine 3 mjeseca unaprijed.